Paella s marinovaným tofu

lunter - fotkalunter, 11. mája 2019. Komerčný recept.
Paella s marinovaným tofu
Foto: lunter
4
porcie
30 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
1 ks
2 ks
2 strúčiky
200 g
1 l
štipka
1 ČL




Postup

  1. 1

    Tofu nakrájame na hrubšie plátky, zeleninu na malé kúsky. Tofu opečieme na rozohriatej panvici na troche olivového oleja, potom ho vyberieme a odložíme bokom.

  2. 2

    Na rovnakej panvici potom krátko orestujeme zeleninu. Pridáme ryžu, zeleninový vývar, dochutíme koreninami a šafranom. Premiešame a varíme bez miešania na miernom plameni približne 20 - 30 minút.

  3. 3

    Krátko pred dokončením, keď ešte ryža neabsorbovala všetok vývar, pridáme opečené tofu a varíme domäkka. Hotové servírujeme s citrónom a bylinkami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia