Pečený pstruh
Pečený pstruh

Pstruh na masle

v3rca - fotkav3rca, 5. marca 2019
Pstruh na masle
Foto: v3rca

Ja osobne nemám rada ryby, ale muž ich zbožňuje.

3-4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

3-4 ks
125 g
1 strúčik
2-3 PL
1 ČL




Postup

  1. 1

    Do misky si dáme múku, pridáme červenú mletú papriku, soľ, čierne korenie a korenie na ryby.

  2. 2

    Maslo, posekanú vňať a pretlačený cesnak zmiešame dokopy. Zmesou plníme pstruha.

  3. 3

    Naplneného pstruha (cca 1 PL zarobenej zmesi) obalíme v prichystanej múke s korením. Na panvici rozpálime olej a rybky opečieme z každej strany cca 5-6 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia