Ovocná panna cotta
Ovocná panna cotta

Mangovo-kokosová panna cotta

Michaela Pinkavová
kuchárka hotela Mama’s **** v Bratislave, 24. januára 2019
Mangovo-kokosová panna cotta
Foto: Pravda - Robert Hüttner
2
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

2 ks zrelé
500 ml
100 ml
20 g
2 plátky




Postup

  1. 1

    Mango ošúpeme a nastrúhame. Do malého hrnca pridáme 50 ml vody a pridáme nastrúhané mango. Mango rozvaríme úplne domäkka a rozmixujeme. Do teplého rozmixovaného manga pridáme plátok želatíny. Miešame, až kým sa želatína úplne nerozpustí.

  2. 2

    Kokosové mlieko zohrejeme, pridáme smotanu, cukor a plátok želatíny. Miešame, až kým sa želatína úplne nerozpustí.

  3. 3

    Podávanie: Do pohára dáme časť mangovej zmesi a po zatuhnutí pridáme kokosovú vrstvu, ktorú tiež necháme stuhnúť. Takto vrstvenie opakujeme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia