Kuracie prsia so zeleninou
Kuracie prsia so zeleninou

Lahodná kuracia panvica s krevetami

ribana - fotkaribana, 27. decembra 2018
Lahodná kuracia panvica s krevetami
Foto: Ribana

Kedze mam velmi rada dusenu zeleninku, ktora sa rychlo pripravi, ale nie uplne len tak napoly, aby bola taka svojska, taka mnamka, myslim tym Zobraziť celý popisKedze mam velmi rada dusenu zeleninku, ktora sa rychlo pripravi, ale nie uplne len tak napoly, aby bola taka svojska, taka mnamka, myslim tym ze kazda z danej zeleniny v panvici nech si zachova vlastnu chuť aj ked sa dusi... Je to nieco na sposob cinskych jedal akurat nedavam ziadnu cestovinu a ani ryzu. Je to oblubene jedlo nasej domacnosti, pretoze je stavnate a velmi chutne, este sa nikdy nepodarilo, aby ostalo aj na veceru.

6
porcií
15 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
8 ks
7 ks
3 hrste mrazená
4 hrste mrazená
2 hrste mrazený
200 g
1 ks
8-10 ks mrazené kráľovské veľké
200 ml




Postup

  1. 1

    Na rozohriatu panvicu nalejeme troska oleja, pridame na hrubo pokrajanu cibulu a okorenime a osolime. Po chvilke dusenia (asi 2- 3 min) pridame na hrubo pokrajane sampinony a nechame chvilku podusit, kým huby nezmenia velkost.

  2. 2

    Potom pridame pokrajanu jarnu cibulku, kukuricu, kuracie maso pokrajane na rezance, ruzicky brokolice a karfiolu a listy ladoveho salatu. Chvilku (ani nie 10 minut) podusime a podlejeme troskou vody. Pred dokoncenim (asi tak 5 minut) poukladame do panvice na vrch krevety a keď uz bude podusena zelenina tak na polovicu nie úplne tak mozeme odstavit a dochutit omackami. Jedlo je hotove raz dva. Prajem dobru chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia