Medové kačacie prsia
Medové kačacie prsia

Medové kačacie prsia s teplým jablkovým pyré

Filip Kapusta
šéfkuchár Hotela AQUATERMAL*** v Dolnej Strehovej, 18. septembra 2018
Medové kačacie prsia s teplým jablkovým pyré
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
15 minút
príprava
10 minút
na 110 °C

Suroviny

400 g
4 PL
8 ks
1 PL




Postup

  1. 1

    Kačacie prsia sprudka opečieme a vložíme do misy s medom, tymianom a červeným vínom. 10 minút marinujeme, potom preložíme na plech a pečieme pozvoľne pri 110 °C 10 minút.

  2. 2

    Jablkové pyré: Ošúpané jablká pokrájame, uvaríme a rozmixujeme na kašu. Zmiešame s 2 lyžicami medu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia