Tarhoňa s jablkami
Tarhoňa s jablkami

Špaldová tarhoňa s jablkami a kokosom

Ladislav Abrahám
šéfkuchár reštaurácie Čarda Avion v Bratislave, 23. augusta 2018
Špaldová tarhoňa s jablkami a kokosom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

400 g
200 ml
2 ks
200 g
2 PL




Postup

  1. 1

    Tarhoňu dáme do hrnca a zalejeme vodou. Keď začne vrieť, zmiernime oheň a pridáme sirup. Na miernom ohni varíme 10 minút.

  2. 2

    Potom pridáme nastrúhané jablká aj so šupkou a mletú škoricu. Nakoniec pridáme kokos a sušené ovocie. Všetko premiešame a odstavíme z ohňa. Podávame preliate sirupom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia