Kuracie prsia
Kuracie prsia

Fitness kuracie prsia na špenáte videorecept

fitka3010 - fotkafitka3010, 13. mája 2018

Tip na chutný a zdravý obed alebo večeru do 30 minút s kuracím mäsom a špenátom. Vysoký obsah bielkovín a nízky obsah sacharidov a Zobraziť celý popisTip na chutný a zdravý obed alebo večeru do 30 minút s kuracím mäsom a špenátom. Vysoký obsah bielkovín a nízky obsah sacharidov a kalórií robí tento recept ideálnym na chudnutie. Recept je z: https://www.fitrecepty.sk/recept/kuracie-prsia-na-spenate/

4
porcie
10 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava
Fitness kuracie prsia na špenáte (videorecept)
Foto: fitka3010

Suroviny

500 g
500 g
1 ks
3 PL
3 strúčiky
1 PL
1 ČL
1 ČL
1 ČL
Voliteľné:
 (strúhaná)




Postup

  1. 1

    Špenát necháme rozmraziť. Vo väčšom hrnci si na roztopenom kokosovom oleji zľahka opražíme nadrobno nasekanú cibuľu. Pridáme na kocky nakrájané kuracie prsia, zamiešame, osolíme, okoreníme, podlejeme so 150 ml vody a za občasného miešania dusíme zhruba 20 minút. Keď sa mäso pomaly rozpadáva, pridáme do neho sójovú omáčku, prelisované strúčiky cesnaku a rozmrazený špenát. Zmes miešame, kým ju nezbavíme nadbytočnej vody. Na záver môžeme pridať aj kukuricu a strúhanú mozzarellu. Hotové jedlo podávame teplé spolu s ryžou, kuskusom, zemiakmi alebo samostatne.

Diskusia k receptu

evanaaa
Video som si pozrela, recept je celkom schopný :) len by som nedala kukuricu, ale poprípade zamiešala rozhabarkované vajce, a syr dala až na hotové jedlo, nezamiešala doň.
maska10
Vyzerá to super,ten naťahocí syr je v tom najlepší. Ja ho dávam aj do rizota a to je tá mňamka.
pivonka
Varecha mi dnes opäť ponúkla tento recept a ja som si ho pridala do kk, lebo sa mi v podstate páči. Určite ale nebudem také jemné mäso, ako sú kuracie prsia dusiť 20 min, aby sa rozpadávali a ešte potom tepelne spracovávať, kým sa neodparí voda.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia