Ovocná torta
Ovocná torta

Ovocná baby torta

sdb - fotkasdb, 15. mája 2018
Ovocná baby torta
Foto: sdb

Tento recept nie je žiaden zázrak, jeho úlohou je však ukázať, že aj to zdravé sa dá spraviť s ľahkosťou a príťažlivo. Oslavovali sme Zobraziť celý popisTento recept nie je žiaden zázrak, jeho úlohou je však ukázať, že aj to zdravé sa dá spraviť s ľahkosťou a príťažlivo. Oslavovali sme prvé narodeniny a k nim sa táto torta hodila jednoznačne najlepšie. Na všetko ostatné má slečna ešte čas.

10
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

2 kg
1 kg
1 kg
200 g
200 g
2 ks
2 ks
1 kg




Postup

  1. 1

    Kúpte dostatočne veľký červený melón, ktorý bude slúžiť ako základňa pre tortu. Podstatná je veľkosť stredovej časti, ktorá V8m pomôže vytvoriť si predstavu, aká široká torta bude. Potrebujete z neho cca 3 - 5 cm hrubý pás. Žltý melón by mal byť o kus menší, primerane čírke základne cca o 2 - 3 cm užsí, rovnako hrubý, no kreativite sa medze nekladú.

  2. 2

    Voľne ozdobte podľa chuti dostupným ovocím. Drobné ovocie prichyťte špáradlami, prípadne voľne umiestnite okolo torty a na ňu. Myslite na to, aby bola bezpečná pre oslávenca.

  3. 3

    Ponúknite nadšeným deťom. Veľkosť torty prispôsobte skupine papkáčov, pozor, môže Vás prekvapiť, koľko ovocia zjedia dospelí, ktorých Ste inak ešte nevideli vložiť ovocie do úst. :) Nechajte oslávenca vziať si podľa chuti a objavovať. (Niektoré fotografie boli použité z mojej diskusie na túto tému v skupine na FB).

    Ovocná baby torta - obrázok 3
  4. 4

    Variácia z oslavy synovca.

    Ovocná baby torta - obrázok 4
  5. 5

    Aj hruška je super základňa. Žite veselo a jedzte i zdravo, Vaše deti sa V8m raz veľmi poďakujú!

    Ovocná baby torta - obrázok 5
  6. 6

    Využite inak "nejedlé" kraje jabĺk či iného ovocia na vyzeranie mena a zrazu ho budú deti vedie zjesť. :)

    Ovocná baby torta - obrázok 6
  7. 7

    Roztomilý nápad, ktorý ocenia hlavne staršie deti.

    Ovocná baby torta - obrázok 7

Diskusia k receptu

haji
Chtěla bych být tvoje dítě a hned! Krásné, chutné a zdravé tvoření! Malá je sladká a ty jsi šikulka!
janger
Nadherna torta, @sdb ! Ale velky pozor s hroznom pre male dieta. Je to jedno z najnebezpecnejsich ovoci pre dieta, kvoli zaduseniu. Tak isto ako napr. mini paradajky, mini parky, marshmallows... Uplne moze upchat dychacie cesty. Taketo ovocie treba prerezat po dlzke na stvrtinky. Prepac, myslim to len v dobrom.
Krasne dietatko! Srdecne blahozelam k prvemu rociku :-).




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia