Plnený baklažán
Plnený baklažán

Baklažánová rolka so smotanovo-orechovou plnkou

Alan Džioev
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 3. mája 2018
Baklažánová rolka so smotanovo-orechovou plnkou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

100 g
60 g
40 g
10 g
5 g
5 g
5 g
7 g
5 g (mix)




Postup

  1. 1

    Baklažán po dĺžke nakrájame na tenké plátky. Osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Rozohrejeme trochu oleja na panvici a plátky z oboch strán opražíme, aby zmäkli.

  3. 3

    Nasekané vlašské orechy, nasekanú koriandrovú vňať a pretlačené strúčiky cesnaku rozmiešame v smotane. Osolíme a okoreníme, pridáme zrnká granátového jablka, dochutíme bylinkami a premiešame. Plátky baklažánu naplníme zmesou a zrolujeme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia