Fazuľa s párkom
Fazuľa s párkom

Fazuľa s párkom po mojom fotorecept

sonike551 - bez fotkysonike551, 5. marca 2018
Fazuľa s párkom po mojom (fotorecept)
Foto: sonike551

Hľadala som dobrý recept na fazuľu s párkom, ale nikde som vhodný nenašla, tak som si z každého vybrala to, čo som považovala za Zobraziť celý popisHľadala som dobrý recept na fazuľu s párkom, ale nikde som vhodný nenašla, tak som si z každého vybrala to, čo som považovala za dobré a hľa, zrodil sa vlastný recept :)

4
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

10 ks
2 bal.
2,5-3 dcl (hustejší)
2 PL
3 KL
štipka
štipka
štipka
štipka (nemusí byť)
1 dcl




Postup

  1. 1

    Párky (Zipser alebo spišské, hlavne aby boli tvrdšie) si nakrájame na kolieska, na troche oleja opražíme, aby mali lepšiu chuť, posypeme cukrom, premiešame. Pridáme fazuľu aj s omáčkou (môžu byť aj v čili omáčke ak máte radi, ale párky dostatočne štípu).

    Fazuľa s párkom po mojom (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Necháme trochu povrieť, pridáme cesnak, mleté čierne korenie, oregano, soľ a nalejeme pretlak.

    Fazuľa s párkom po mojom (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Necháme prevrieť a dáme ocot, premiešame, necháme vrieť asi 3 minúty za stáleho miešania a hotovo! :) Podávame s chlebíkom alebo bez neho. Keď to chcete hustejšie, pridajte si múku alebo Solamyl rozmiešané vo vode. Dobrú chuť! :)

    Fazuľa s párkom po mojom (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

bubaya
Jáááj, na trenčiansky párok s fazuľou mám len tie najlepšie spomienky. Už som párkrát skúšala párky s fazuľou, ale nikdy to nechutilo tak, ako zamladi z ešusu, s trojdňovým chlebom. Zajtra varím, oregano nedám a zahusťovať netreba, stačí dlhšie povariť, zhustne samo. Vďaka za tip.
rulik
ten cukor, to vidím ako keď sa dáva do paradajkovej omáčky, ja dávam 5-6 lyžíc keď varím omáčku
evanaaa
Ja tiež dávam do paradajkových omáčok a jedál cukor, tomu sa nedivím, skôr by som nedávala ten ocot, pretlaky sú aj tak dosť kyselkasté. (načo potom ten cukor?). Všeobecne - sladím veľa omáčok a jedál, niekto má ale rád kyslejšie, cukor teda vôbec nepoužíva......aj to je naša rozdieľnosť. Každý si nejako vyvažuje chuť podľa svojich chuťových buniek.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia