Morčacia roláda
Morčacia roláda

Plnené závitky na šošovicovom pyré

Tomáš Zapletal
šéfkuchár reštaurácie Zorno v Lozorne, 7. marca 2018
Plnené závitky na šošovicovom pyré
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
5 minút
príprava
10 minút
na 185 °C

Suroviny

800 g
80 g
60 g
200 g
100 ml
500 ml
Na zdobenie:
15 g




Postup

  1. 1

    Vo vývare uvaríme šošovicu, ktorú potom rozmixujeme so sladkou smotanou na hladké pyré. Prsia naklepeme, dochutíme a naplníme špenátom a paradajkami.

  2. 2

    Opečieme na panvici a potom v rúre zohriatej na 185 °C asi 10 minút. Dochutené podávame, ozdobíme šalátom a pažítkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia