Špagety zo Stredomoria

podravka - fotkapodravka, 4. februára 2018. Komerčný recept.
Špagety zo Stredomoria
Foto: podravka

Špagety zo Stredomoria sa nezaobídu bez dusenej zeleniny, ančovičiek a tuniaka. Celé to zavŕšite nastrúhaným parmezánom a môžete si byť istý, že s týmto Zobraziť celý popisŠpagety zo Stredomoria sa nezaobídu bez dusenej zeleniny, ančovičiek a tuniaka. Celé to zavŕšite nastrúhaným parmezánom a môžete si byť istý, že s týmto jedlom určite zožnete úspech a skvelo predvediete svoje kulinárske schopnosti.

4
porcie
35 minút
príprava

Suroviny

300 g
3x160 g
1 ks
1 ks
2 strúčiky
3 konzervy
1 lyžička
120 g
390 g
1/2 lyžičky




Postup

  1. 1

    Olej z tuniaka vylejeme do hlbokej panvice a zahrejeme ho. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu a papriku nakrájanú na kocky a opekáme, dokým nezmäknú.

  2. 2

    Pridáme pretlačený cesnak, nakrájané ančovičky, ochucovadlo pikant a za stáleho miešania naďalej restujeme.

  3. 3

    Pridáme krájané paradajky a oregano a poriadne premiešame. Na miernom ohni varíme približne 15 minút, dokým omáčka nezhustne.

  4. 4

    Dochutíme soľou a korením a vmiešame rozdrobený tuniak a olivy.

  5. 5

    Špagety uvaríme podľa návodu na obale, scedíme ich a pridáme na panvicu k omáčke. Poriadne premiešame a krátko povaríme.

  6. 6

    Podávanie: Podávame teplé a posypané nastrúhaným parmezánom.

  7. 7

    Rada: Namiesto krájaných paradajok môžete použiť aj lúpané paradajky.

Diskusia k receptu

bubaya
Podravku musím pochváliť, pridáva sem samé jedlé recepty, chutne a pekne odprezentované. Paradajky a cestoviny z Podravky sú jedny z najlepších, znesú porovnanie s renomovanými talianskymi značkami.
radox1
ked idem robit nejaku pastu,kupujem cerstve.su sice drahsie,ale je to o niecom inom.
haji
@Bubaya (6.2.2018 12:21)
Děkuji za informace o podravka těstovinách. Ještě jsem je neměla, dám na tebe a koupím. Mám dotaz, @Podravka zda vaše špagety jsou vyrobeny ze semoliny. Na vašich stránkách se toho nemohu dopátrat. Děkuji.
podravka
@Bubaya (6.2.2018 12:21)

Ďakujeme veľmi pekne za pochvalu :) Sme radi, že Vám naše výrobky chutia, nech sú súčasťou Vašej kuchyne aj naďalej :) Pekný deň z Podravky prajeme :)
podravka
@Haji (6.2.2018 13:27)

Áno, celá rada našich cestovín ,od špagiet až po tarhoňu, je vyrobená zo 100% tvrdej pšenice - semoliny. Vyskúšajte, budeme radi, keď nám dáte vedieť či chutili. :)
1x haji
ubka
@Podravka (6.2.2018 14:15)

Veru,veru,najlepšie cestoviny,jedine,čo kupujem od Podravka. Chutné,nerozvaria sa ,sú ako domáce.Pripajam sa k pochvale.
podravka
@Ubka (7.2.2018 15:27)

ďakujeme aj Vám veľmi pekne :) teší nás takáto chvála našich výrobkov :) robíme všetko preto, aby ste boli vy, naši zákazníci, spokojní :)
1x bubaya
mariamka
robila som ich vcera na veceru a uz nie je co fotit :), spagety som si ozaj vyhliadla vase a musim pochvalit, su naozaj kvalitne, neviem, preco som ich doteraz prehliadala :) takze dakujem, ze sa pripominate :) tento recept je rychly, chutny, zdravy, urcite vyskusam dalsie vyrobky, recepty, pekny vecer prajem:)
podravka
@Mariamka (9.2.2018 17:49)

ďakujeme veľmi pekne za pochvalu :) snažíme sa prinášať našim zákazníkov v prvom rade kvalitné ale aj chutné výrobky :) tešíme sa, že sa Vám aj recept páčil :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia