Hŕstková polievka
Hŕstková polievka

Hŕstková polievka racio

podravka - fotkapodravka, 7. januára 2018. Komerčný recept.
Hŕstková polievka racio
Foto: podravka

Rýchla a jednoduchá príprava zaručuje jedine úspech. Zmes na hŕstkovú polievku racio nie je potrebné pred varením namáčať.

10
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

250 g (mrkva, petržlen, zeler,...)
500 g
1 ks
2 strúčiky
50 g
150 g
1 lyžica




Postup

  1. 1

    Nakrájanú alebo nastrúhanú koreninovú zeleninu orestujeme na masle.

  2. 2

    Pridáme zmes na hŕstku, zalejeme vodou, pridáme celú cibuľu, strúčiky cesnaku a všetko pomaly varíme do zmäknutia strukovín.

  3. 3

    Pred koncom ochutíme vegetou, podľa potreby osolíme, vložíme do polievky na kocky nakrájané zemiaky a dovaríme.

  4. 4

    Podávanie: Ozdobíme petržlenovou vňaťou a hneď podávame.

  5. 5

    Malé tajomstvo: Zmes na hŕstkovú polievku racio nemusíme pred varením namáčať. Pre ešte lepšiu chuť, polievku dochutíme Podravka zeleninovým bujónom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia