Čínske rezance s tofu
Čínske rezance s tofu

Wok rezance s tofu

shanshi - fotkaShan´shi, 14. decembra 2017. Komerčný recept.
Wok rezance s tofu
Foto: shanshi
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 PL
1 pohár (300 g)
125 g
2 PL
4 PL
150 g
1 ks
2 strúčiky
200 g




Postup

  1. 1

    Údené tofu nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame na krúžky a cesnak na jemno nasekáme. Brokolicu rozdelíme na malé ružičky.

  2. 2

    Olej rozpálime na panvici, tofu osmažíme a dáme bokom. Do výpeku z tofu pridáme cibuľu, cesnak a brokolicu. Všetko spolu osmažíme za stáleho miešania, približne 7 minút.

  3. 3

    Fazuľové klíčky zlejeme a pridáme k ostatnej zelenine. Zalejeme 200 ml vody a primiešame Wok rezance. Jedlo dochutíme pikantnou čili omáčkou, sójovou omáčkou a soľou. Zeleninu s rezancami dobre premiešame a 2-3 minútky spolu osmažíme. Podávame posypané s nakrájaným tofu.

  4. 4

    Shan'shi Tip: Tieto pikantné wok rezance výborne chutia s bambusovými výhonkami, plátkami mrkvy, strukmi alebo s hubami, jarnou cibuľkou a cuketou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia