Panenka Sous Vide s rozmarínom na tmavom pive

emdy - fotkaemdy, 4. marca 2017
Panenka Sous Vide s rozmarínom na tmavom pive
Foto: emdy

Ďalší zo série receptov z konvektomatu.

4
porcie
10 minút
príprava
180 minút
na 57 °C

Suroviny

1 ks
5 g
6 g
3 g
1 dcl
15 g




Postup

  1. 1

    Panenku ochutíme soľou, korením a rozmarínom.

    Panenka Sous Vide s rozmarínom na tmavom pive - obrázok 1
  2. 2

    Vákuovo zabalíme.

    Panenka Sous Vide s rozmarínom na tmavom pive - obrázok 2
  3. 3

    Pripravíme si vodný kúpeľ.

    Panenka Sous Vide s rozmarínom na tmavom pive - obrázok 3
  4. 4

    Nastavíme parameter 3 hodiny 57 stupňov Celzia.

    Panenka Sous Vide s rozmarínom na tmavom pive - obrázok 4
  5. 5

    Po troch hodinách mäso vyberieme.

    Panenka Sous Vide s rozmarínom na tmavom pive - obrázok 5
  6. 6

    V panvici na olivovom oleji panenku prudko opečieme a podlejeme tmavým pivom, na konci dotiahneme maslom.

    Panenka Sous Vide s rozmarínom na tmavom pive - obrázok 6
  7. 7

    Pripravíme si prílohu - pusinky zo zemiakovej kaše.

    Panenka Sous Vide s rozmarínom na tmavom pive - obrázok 7
  8. 8

    Pečieme pri 170 stupňoch 100 % horúci vzduch 15 minút.

    Panenka Sous Vide s rozmarínom na tmavom pive - obrázok 8
  9. 9

    Dobrú chuť...

    Panenka Sous Vide s rozmarínom na tmavom pive - obrázok 9

Diskusia k receptu

afataga
parada velika, len sa priprav na to, ze ti tu budu rozni mudrci vypisovat, ze je maso surove :-)
2x emdy a radox1
denyany
Sliny tečú odušu... Najlepšie mäso, aké som kedy jedla, bolo pripravené v konvektomate. Verím, že aj toto je výborné a pusinky to ohromne dopĺňajú.
1x emdy
emdy
@Afataga (4.3.2017 14:12)

myslím že to mi nevadí... naučím sa s tým žiť... :) som profesionál kde moje gastroaudity sú dobre hodnotené... občas sem niečo zavesím a kto chce sa v tom nájde
afataga
potrebujem s niecim poradit, napis mi, prosim mail, mam ho v profile, dakujem
majlus
Krása... a panenka takto upravená je famózna...inak upravovanú ju už nejem ..štavnatá - maslova..skrátka mňam...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia