Slaná torta - srdce

natally36 - fotkanatally36, 12. marca 2017
Slaná torta - srdce
Foto: natally36
120 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Z chlebu si odkrojíme kôrky a chlieb uložíme do formy. Urobíme si vajíčkovú nátierku a natrieme ňou chlieb, poukladáme naň šunku a nakrájanú papriku a potrieme to nátierkou a položíme ďalšiu vrstvu chlebíku. Na druhú vrstvu si dáme cesnakovo-syrovú nátierku a dáme naň suchú salámu a poukladáme uvarené vajíčka a zase potrieme nátierkou. Na tretiu vrstvu chlebíku si urobíme šunkovú nátierku a dáme naň šunku, salámu a plátkovy syr. Znovu potrieme nátierkou a dame navrch chlieb.

  2. 2

    Všetko to potrieme nátierkou (aby nám syr navrchu dobre držal). Syr tehlu pokrájame na kocky a dáme na 2 minúty roztopiť do mikrovlnky. Syr rozvaľkáme a dáme navrch torty. Potom si tortu dozdobíme podľa seba.

  3. 3

    Torta je výborna na oslavu. Všetkým chutila :)

Diskusia k receptu

spetkasoli
@natally36 , pekný recept, ukladám, čoskoro sa mi bude hodiť na oslavu, prajem pekný deň, ktorý si určite nenechaj pokaziť ubožiakmi, čo chcú byť zaujímaví, ale akosi sa im to nedarí;)
1x kimlo
kakao
@natally36 , ak si si už našla čas na opravu chyby, na ktorú som ťa včera upozornil, nájdi si nabudúce pár sekúnd aj na komentár, kde napíšeš, že chyba bola opravená.

Je predsa normálne priznať si vlastný omyl.
1x kakao
natally36
@Kakao (13.3.2017 09:38)

Ospravedlňujem sa nežijem na Slovensku a keď Vás to tak trápi nemusíte pozerať na môj recept. Ďakujem pekný deň :*




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia