Karamelové cukríky
Karamelové cukríky

Karamelky videorecept

zuckersuess - fotkazuckersuess, 13. februára 2017

Rýchly recept na túto karamelovú maškrtu :) Približne 400 g.

180 minút
príprava

Suroviny

250 ml
250 g
60 g
2 PL




Postup

  1. 1

    Postup nájdete vo videu.

Diskusia k receptu

uka424
Karamelky môžu byť skvelé, ale ten videorecept s nemeckým komentárom, ktorý sotva počuť, by som nahradila pár riadkami s pracovným postupom, aby sme si ušetrili aj pozeranie reklamy, ktorá je na začiatku videa :(
dvorka
A to som si myslela že len mne ide nemčina, aby som si ju na staré kolená zopakovala. (No rozumela som len niekoľkým slovám a postup mi unikol.) A keď som po skončení videa klikla znova na začiatok, hups, slovenský "dabing". Ale chyba lávky. Pred vyrieknutím najdôležitejšej vety ako dlho sa má karamelová hmota variť urobil strihač štik, a tak som sa to ani v slovenčine nedozvedela. Asi si musím dať riadne repete nemeckého jazyka, alebo rýchlejšie by bolo keby varecháčka Zuckersuess pridávala recepty aj s popisom práce tak, ako to tu niektorí robia.
bubaya
Ked sa vsetko rozpusti, znizit teplotu a pomalicky varit pol hodiny. Potom pridat cokoladu, rozpustit a priliat trochu vody. Vyliat na plech a nechat 2 hodiny chladnut. Asi mate zle reproduktory, ja to pocujem dobe. Mne zas nepisu makcene.
zuckersuess
@Uka424 (14.2.2017 08:09)

Ďakujem krásne za komentár. Ja som si to vôbec nevšimla. Samozrejme, že je video v slovenskom jazyku, len som pravdepodobne pridala nesprávne video. Ale už je to opravené.
zuckersuess
@Dvorka (14.2.2017 14:13)

Neviem čím to je, ja to počujem dobre, ale možno je to tým, že viem ako dlho. Tak či onak, je to cca v 55 sekunde, necháme variť pol hodinku.
Ďakujem za reakciu :)
zuckersuess
@Ilusa (14.2.2017 08:45)

Videopostup má necelé dve minútky, tak neviem, čo je na tom zdĺhavé :))
Ale asi to nemecké video, ktoré je už samozrejme opravené.
Ďakujem za reakcie, bez nich by som si to asi nevšimla :)
bubaya
Zajtra varíme, synovec už vybral toľko formičiek, že budem musieť variť asi z dvoch litrov :)))))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia