Losos na olivách

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009

Suroviny

3 plátky
150 g
5 ks
1 konzerva
1 ks
200 ml




Postup

  1. 1

    Lososa umyjeme, osušíme a jemne osolíme. Plech na pečenie polejeme olivovým olejom, ktorý rozotrieme po celej ploche lososovými plátkami. Naolejované mäso poukladáme na jednu polovicu pekáča.

  2. 2

    V nádobe zmiešame očistené čerstvé alebo sterilizované zelené fazuľové struky, celé koktailové paradajky, sardelové očká, trochu oleja a bazalku.

  3. 3

    Zeleninovú zmes vysypeme na druhú polovicu plechu. Všetko ochutíme mletým čiernym korením, soľou, pokvapkáme citrónovou šťavou a dáme upiecť. Ozdobíme olivami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia