Grilované zeleninovo-kuracie ihly

shukvacik - fotkashukvacik, 27. septembra 2016
Grilované zeleninovo-kuracie ihly
Foto: shukvacik

Dnes bol naozaj krásny a dúfam že nie posledný jesenný deň, tak sme sa rozhodli s rodinou si u grilovať zopár ihiel na Zobraziť celý popisDnes bol naozaj krásny a dúfam že nie posledný jesenný deň, tak sme sa rozhodli s rodinou si u grilovať zopár ihiel na záhrade. Výsledok stál za to tak prečo sa nepodeliť o jednoduchý a chutný recept :-)

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
200 g domáca
1 ks
1 ks veľká
1 ks




Postup

  1. 1

    Mäsko a slaninu si nakrájamé na menšie kocky spolu s cuketou a cibuľou na pol mesiačiky, papriku očistíme a taktiež nakrájame na kocky.

  2. 2

    Na ihlice si postupne napichavame - mäso, cuketu, cesnak, slaninu, papriku, červenú cibuľu, mäso...

    Grilované zeleninovo-kuracie ihly - obrázok 2
  3. 3

    Hotové ihly jemne okoreníme a posypeme Solčankou.

  4. 4

    Nech sa páči môžme začať grilovať (Druhu várku som robil s bielou cibuľou)

    Grilované zeleninovo-kuracie ihly - obrázok 4

Diskusia k receptu

bibikys
Síce som nevedela že už bol posledný jesenný deň, ale malo by byť pekné počasie ešte celý týždeň a preto plánujeme v piatok si niečo dobré ugrilovať v našom "vajíčku" ktorý som dostala od môjho manžela na narodeniny. Teším sa, pretože sme v ňom ešte nikdy negrilovali. Možno vyskúšame aj tieto grilované zeleninovo-kuracie ihly. Celkom ma zaujal recept:-)
shukvacik
@Bibikys (27.9.2016 11:48)

Áno všimol som si malí x - mobil mi trošku pozmenil slová a veta inak vyznela , malo tam byť a dúfam že nie posledný pekný deň :-D , ospravedlňujem sa a upravím . Čo sa týka receptu, nám veľmi chutilo tak vyskúšajte a potom.napíšte výsledok :-) pekný deň
bibikys
@Shukvacik (27.9.2016 11:54)

to sa sem tam stáva že mobil si napíše a pozmení čo chce :D Dôležité je že sme sa pochopili:-) Áno, určite napíšem výsledok ako dopadlo naše piatkové grilovanie. Pekný večer ešte prajem
bibikys
@Shukvacik (27.9.2016 11:54)

Píšem ako som sľúbila:-) Našťastie sme ešte vychytali pekné počasie cez víkend a v piatok, tak ako bolo v pláne, sme grilovali v našom novom zelenom vajíčku:-) Zeleninovo-kuracie ihly chutili všetkým a plus sme vyskúšali ugrilovať k tomu ako prílohu aj zeleninku. Mňaam dopadlo to výborne! Vďaka ešte raz za super recept;-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia