Nepečená jablková torta

chica114 - fotkachica114, 20. septembra 2016
Nepečená jablková torta
Foto: chica114

V nedeľu som sa rozhodla spolu s mamkou urobiť túto super jednoduchú tortu. Skúste a zamilujete si ju.

25 minút
príprava

Suroviny

750 g
1 hrnček
trocha
1 1/2 hrnčeka
2 balíky
1 balík
2 balíky
250 g
1 pl




Postup

  1. 1

    objem hrnčeka = 2,5 dcl
    Jablká si očistíme a pokrájamé na malé kocky, dáme do hrnca, pridáme kryštálový cukor, citronovú šťavu podľa potreby a hrnček vody. Povaríme ich aby boli mäkké nie rozvarené. Môžte si pridať aj jednu čajovú lyžicu škorice.

  2. 2

    V troche vody rozmiešame pudingy a vanilkový cukor, vlejeme to do jablkovej kaše a za stáleho miešania pripravíme hustý krém.

  3. 3

    Na dno tortovej formy uložíme piškoty, nalejeme na nich horúci jablkový krém, na to poukladáme piškoty zlepené malinovým lekvárom, a nalejeme zvyšný jablkový krém. Poukladáme na vrch poslednú vrstvu piškot.

  4. 4

    Necháme v chladničke stuhnúť najlepšie cez noc. Potom si to môžme ozdobiť šľahačkou ktorú sme vyšľahali zo smotany a práškového cukru. A môžme si to ozdobiť aj čokoládkou. Dobrú chuť.

    Nepečená jablková torta - obrázok 4

Diskusia k receptu

siisa
Jednoduchý a úžasný receptík...dúfam , že si mi jeden odložila :) 5*
jack
Super tortička,môžem potvrdiť.Aj teraz sme si na nej pochutnali.♡♡♡♡♡
chica114
@Siisa (20.9.2016 16:59)

Dakujem za komentík. Jasné že ešte máme pošlem po kurierovi, pekný dník.
monty469
Moja najmilsia neterka pripravila si velmi dobru tortu. Taku ja mam velmi rada. Si velmi sikovna a samozrejme aj mamka;-)
chica114
@Monty469 (20.9.2016 19:39)

Dakujem moja najmilšia krstna tvoj komentárik ma potešil tak ako vždy. A pozdravujem celú vašu rodinu, montikovi posielam pusinu, a pozdravujem Lusinu.
haji
Milá @Chica114 hned bych se dala pozvat na takovou dobrotu. Vděčná záležitost pro milovníky vanilkovo jablečno piškotové nepečené chuti. Tento recept /ty si dala bonus lekvár/ mám zapsán pod názvem "mokrý pes". Jsi šikulka, krásné foto!
kapucinka
Veľmi pekná príprava koláča, práve niečo také hľadám - nepečený koláč. Chcem urobiť k narodeninám :) ale asi použijem radšej banán




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia