Bryndzová nátierka fotorecept

lenka1503 - fotkalenka1503, 2. júna 2016
Bryndzová nátierka (fotorecept)
Foto: lenka1503
4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

125 g
2 ks
2 čl
1 čl
1/2 malej




Postup

  1. 1

    Bryndzu dáme do misky a pridáme dve kopcovité lyžičky masla.

    Bryndzová nátierka (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme nadrobno pokrájanú polovicu malej cibule a nadrobno pokrájané zelené časti jarných cibuliek.

    Bryndzová nátierka (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Ochutíme horčicou a mletou červenou paprikou a riadne zamiešame.

    Bryndzová nátierka (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

monty469
bryndzová nátierka je fajn, ale keď ju urobím väčšinou ju jem len ja a občas aj manžel :-(
afataga
stara dobra klasika, robim skoro tak isto, len v poslednej dobe davam miesto maslo 40% tvaroh, lebo ked je s maslom, v chladnicke stuhne a zle sa natiera, vyskusaj niekedy ak chces
bembo
@Afataga (2.6.2016 16:09)

dobrá pripomienka s tým tvarohom.s tým stuhnutým maslom mám tiež ten istý problém.ale keď sa taký šmirkas (po našom bryndzová nátierka) vydarí ,a ešte na chrumkavom pečive alebo čerstvýn ražným chlebom,neskutočná dobrota.musím ju s tým tvarohom vyskúšať.myslím,že to na dobrej chuti neuberie
tekvica
Bryndza je skvela na vsetky sposoby. Preco nedavas do natierky aj bielu cast cibule?
používateľ nemá avatar
kez
kez
Idem robit tiez pomazanku a skusim s tym tvarohom. Uvidim aku to bude mat chut.
depett
Ja dávam k bryndzi namiesto masla Bambino a na oživenie nadrobno pokrájanú zaváranú kápiu :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia