Sýte raňajky, desiata alebo večera :-) U nás je veľmi obľúbený...

2
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks (alebo bagetka)
2 ks




Postup

  1. 1

    Párky dáme variť. Kým sa varia, nakrájame zeleninu na kolieska. Rožok alebo bagetu narežeme a trošku vydlabeme striedku.

  2. 2

    Do vydlabaneho rožka dáme kečup a horčicu, párok a posypeme syrom. Poukladáme pór, uhorku, papriku a paradajku. A je to hotové :-)

  3. 3

    Kto má rád chrumkavý rožok tak pred plnením si ho dáme zapiecť do rúry ;-)

Diskusia k receptu

kimlo
Po slovensky sa volá hot-dog vopcháčik... :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia