Tirolský steak so zapekanými strukmi

Ľudovít Turčan
šéfkuchár Horského hotela Remata v Ráztočne, 20. apríla 2016
Tirolský steak so zapekanými strukmi
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
5-25 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
2 g
200 g
120 g
1 plátok
2 hrste
24 ks prepolené
6 PL




Postup

  1. 1

    Hovädziu sviečkovicu osolíme, okoreníme a necháme odležať. Dokončený hovädzí steak upečený podľa chuti položíme na tanier a nachystáme 3 plátky slaniny, do ktorých založíme struky a zrolujeme.

  2. 2

    Struky v slanine opečieme a položíme na steak. Prelejeme výpekom a bylinkovým maslom a dozdobíme rukolou a cherry paradajkami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia