Spagetti à la Oldshatterhand

oldshatterhand - fotkaoldshatterhand, 24. januára 2016
7
porcií
15 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
250 g čerstvé
1 ks
1 ks
3 ks
3 ks
4 porcie
1 ČL
podľa potreby
1 ČL
1 PL
1 ks
7 dl
podla potreby na posypanie strúhaný
2 PL
1 ČL




Postup

  1. 1

    na oleji poprazime cibulu, pridame nakrajane a umyte bravcove maso, pridame predvarene nakrajane huby, feferonky a cesnak a trocha asi 10 min smazime bez vody, kym nam maso nepusti trocha stavy, okorenime sol, cierne korenie, cervena paprika, podla chuti

    Spagetti à la Oldshatterhand - obrázok 1
  2. 2

    ak maso pustilo stavu tak pridame vodu a sklicko leca, premiesame, pridame zeleninovy bujon a talianske susene bylinky ako koreniny, ja som pridal aj bobkovy list a majoran, kecup podla chuti a dusime asi hodinku a viac, podla potreby, aby bolo maso makke

    Spagetti à la Oldshatterhand - obrázok 2
  3. 3

    medzi tym si uvarim spagety, ak je uz maso makke, zahustim to mukou zmiesanou s vodou, na tanier si podame spagety, na vrch pridame uvarenu zmes a posypeme struhanym parmezanom, ja si pridavam aj kecup , najradsej to mam na druhy den

Diskusia k receptu

kimlo
Dalo by sa použiť aj mäso z čerstvo zastreleného bizóna...
bubaya
Nevedela som, že Oldo, čo šaty trhá, bol aj kuchár. :)))))
2010
Su krajiny ktore pouzivaju komplexne koreniny- india, thajsko ale europska kuchyna je jednoducha, takze vyhod 2/3 co si tam navalal a vysledok bude lepsi.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia