Pstruh na bylinkách

Rastislav Bekeš
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 28. júla 2015
Pstruh na bylinkách
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
2 ks
40 g
6 stopiek
6 listy




Postup

  1. 1

    Pstruhy dôkladne umyjeme a osušíme. Rozpálime gril. Pripravíme dostatočne veľké kusy alobalu na každého pstruha zvlášť.

  2. 2

    Pstruhy nasolíme a dovnútra vložíme na kolieska nakrájanú limetku a bylinky, navrch dáme plátok masla. Pod pstruha je dobré dať papier na pečenie, neprilepí sa na alobal. Každého pstruha dôkladne zabalíme, aby šťava počas pečenia nevytiekla.

  3. 3

    Grilujeme na miernom ohni 20 minút. Podávame s bielym pečivom alebo s grilovanou zeleninou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia