Gentleman toast

leerdammer - fotkaleerdammer, 25. mája 2015

Komerčný recept<br /> Toast plný kultivovanosti. V každom mužovi, ktorý ho ochutná, prebudí chuť správať sa k ženám galantne. S nádychom cigarových gentlemanských klubov.

Suroviny

2 plátky
2 plátky
150 g (alebo už pripravený roastbeef)
1 ks
2 PL
1 ks
2 PL
1 PL
1 hrsť




Postup

  1. 1

    Na prípravu thajského dresingu zmiešame 1 ks nadrobno nakrájanej červenej cibule, 2 polievkové lyžice sójovej omáčky Kikkoman, 1 polievkovú lyžicu ryžového vína, 1 ks malej chilli papričky nakrájanej nadrobno, hrsť čerstvej mäty a 2 polievkové lyžice olivového oleja.

  2. 2

    Na prípravu roastbeefu potrebujeme 150 g vyzretého hovädzieho mäsa, napríklad flank steaku (čiže hovädzieho pupku), ten si opečieme na grile alebo na panvici na medium rare, a po vychladení krájame na tenké plátky.

  3. 3

    Plátky toastového chleba opečieme v kontaktnom grile a zapečieme so syrom Special Toast. Pridáme roastbeef spolu s rukolou, avokádom a thajským dresingom, a zaklopíme druhým toastom.

Diskusia k receptu

silvi
keby vas syr nebol taky drahy rada by som to zrobila. mozno aj to maso nejake lacnejsie, asi bravcove.zazvor a avokado by som nedala, vino len obycajne. snad to bude nieco obdobne




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia