Zdravé fitness koláčiky

linnet687 - fotkalinnet687, 6. apríla 2015
Zdravé fitness koláčiky
Foto: linnet687

Tieto koláčiky som objavila na jednej vegánskej stránke, trochu som si pomenila množstvo podľa seba. Obsahujú samé dobré ingrediencie. Ak vám chutia zdravé jedlá, Zobraziť celý popisTieto koláčiky som objavila na jednej vegánskej stránke, trochu som si pomenila množstvo podľa seba. Obsahujú samé dobré ingrediencie. Ak vám chutia zdravé jedlá, je to niečo pre vás. Napríklad na zahnanie chuti na sladké, alebo ako desiata...

20 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

1 ks
1/2 ks
90 g
1 ks
50 g
20 g
20 g
1 lyžička
2 tabletky




Postup

  1. 1

    Postup je veľmi jednoduchý. Banán rozpučíme, polku avokáda tiež. Ak sa nedá, ak je moc tvrdé, tak ho nakrájame na čo najmenšie kúsky. Ovsené vločky môžete použiť aj jemné, ja som mala len obyčajné, tak som dala tie. Hrozienka nakrájame na menšie kúsky. Mrkvu ošúpeme a nastrúhame najemno. Horkú čokoládu tiež posekáme na menšie kúsky. Všetko to spolu zmiešame aj so škoricou a kokosom. Ja som pridala aj 2 rozdrvené tablety stévie, ak nemáte, môžete dať cukor podľa vlastného uváženia alebo iné sladidlo.

  2. 2

    Pripravíme si plech vystlaný papierom na pečenie a zo zmesi tvoríme kôpky, ktoré následne roztlačíme lyžicou alebo vidličkou. Pečieme na 180°C cca 20 minút. Z tejto dávky mi vyšlo 24 menších koláčikov.

    Zdravé fitness koláčiky - obrázok 2

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia