Jednoduchá bublanina

klaura - fotkaklaura, 15. marca 2010
Jednoduchá bublanina
Foto: klaura

- táto sa vám určite vždy vydarí. Je to recept na veľký plech.

10-12
porcií
15 minút
príprava
25-30 minút
na 200 °C

Suroviny

6 ks
300 g
300 g
1 ks
1 ks
1 dl
1 dl
veľa




Postup

  1. 1

    Oddelíme žĺtka od bielok, šľaháme ich (tie žĺtka) s preosiatym práškovým cukrom a vanilkovým cukrom do peny - ide to trochu ťažko, preto počas šľahania pomaly prilievam olej, potom vlažnú vodu.

  2. 2

    Z bielok ušľaháme tuhý sneh, pridáme ho k žĺtkovej mase, prisypeme polohrubú múku spolu s práškom do pečiva a zľahka zamiešame. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.

  3. 3

    Cesto hojne posypeme drobným ovocím či už čerstvým alebo z mrazničky, alebo z kompótu. Pečieme pri 200 stup.C až kým nechytí peknú farbu.

  4. 4

    Moja mamka ma naučila, že koláč je upečený, keď sa oddeľuje od okraja plechu Nemusíte ani špáradlo pichať :).

Diskusia k receptu

klaura
Skôr také kyslejšie druhy, ale myslím, že čerstvý ananás by mohol byť. Neviem či u vás sú maliny, černice, ríbezle, egreše, jahody, čerešne ... :)
Do tejto som nasypala odkôdtkované čerešne z kompótu a mrazené čierne ríbezle.
1x alda
michsamant
jahody maju teraz a byvaju take ako slivky, len gulatsie, tak to skusim s nimi, ukladam si :)
1x alda
cistinka
Ježiš tá je krásna...musím ju vyskúšať...mne sa bublanina ešte nepodarila taká pekná...skúsim tento recept .-)
milina
Takýto recept mám na bábovku, ale zo 4 vajec a z 200 g múky a cukru. Ostatné suroviny rovnako. Je to môj najobľúbenejší recept na bábovky. Vyskúšam upiecť ako bublaninu.
cistinka
Lauri skúsim, ale chcem si na to kúpiť mrazené lesné ovocie...potom ti napíšem :-))
tilda
Aj ja mám tento recept na bublaninu je vynikajúca naozaj.
22janka22
Tá bublanina je naozaj úžasná, už sa len zahryznúť.
Aj moja maminka takú robí, ja neviem ani ako, ale tá sa jednoducho rozplýva. Chvíľu som mala podozrenie, že do nej pridáva nejaké návykové látky, ale to bude asi len kopa lásky :-)
orchidea
Vyzerá úžastne, tiež mám problém upiecť dobrú bublaninu, už som toľko receptov vyskúšala ale ani s jedným som nebola spokojná, teším sa, že vyskúšam nový recept a teraz sa mi určite vydarí. Ď...
klaura
@22janka22 : s tými návykovými látkami máš pravdu :) Ja ju mám tiež od mojej mamky a keď ju upečiem, hneď nám je doma dobre, príjemne a veselo :)
valeri
práve som ju dopiekla, vyzerá mňam, mňam, ale trošku som ju zmenila, dávala soom zavárané marhule, ale namiesto každej druhej marhule som dala za lyžicu ríbezľového lekváru.
klaura
@valeri : aj ja si často dopĺňam niektoré recepty podľa svojej chute. A mala si to aj farebne pekné :)
cistinka
Dnes som ju robila....ale s višňami a je super...presne ako si napísala, bublanina sa sama oddelila od okraja plechu :-))) Vďaka Laurinka
klaura
s višňami musí byť výborná ,,, ja mám len čerešne ,,, ale aj s nimi robievam ... som rada cistinka, že sa ti vydarila ... teda, ja si neviem ani predstaviť, že by sa tebe niečo nevydarilo :)))) ...
kacickaa
minule som ju robila s černicami a bola výborná .. myslím , že inú bublaninu tak skoro robit nebudem :)
barborao
tesim sa z recpetu na bublaninu, prikladam si do receptarika, dakujem!
nadka01
Vcera som ju spravila, podarila sa :)..inak mala som iba 4 vacsie vajicka a aj tak bola super
22janka22
Neviem, ale ja by som do bublaniny nedavala lekvár ani rotlačené ovocie.
Asi to bude tým, že som naučená na jednu bublaninu, ale podla mňa tam má byť kusové ovocie. Ríbezľová a višňová s jahodami mi prídu najchutnejšie :-)
katkal
vyskúšané. výborný recept, konečne bublanina, ktorá nie je suchá. (dala som menej cukru, nabudúce ešte uberiem, piekla som iba 20 min spočiatku na 200 st. a potom na ešte nižšej teplote, a aj tak bola vyborná) zaujímalo by ma, či je možné nahradiť vodu mliekom, či kvôli mlieku nebude cesto suchšie. nemáte overené/odskúšané? ďakujem za info
klaura
@katkal : ďakujem za pochvalu ... :) nie, s mliekom som ešte neskúšala ... ale myslím, že by to nemal byť problém ... papa :)
nadka01
Dnes som ju spravila opat.. posypala som odkostkovanymi ceresnami (plny plech) a na to som davala velike lyzice tvarohu so smotanou a cukrom. Cesto nebolo vobec vidiet..iba ceresne a tvaroh :))..ale dopadlo to uzasne. Vynikajuci kolacik.. pekne sa sem tam pretlacil hore a je nadychany :) odporucam
klaura
@nadka01 : tak toto hneď zajtra vyskúšam ... koľko tvarohu? jeden - dva? a predpokladám, že kyslá smotana :)
janger
Bublanina je velmi chutna, vcera som vyskusala. Vdaka za recept. Nabuduce dam ale viac ovocia. Mala som vsak len pol kila ceresni, to je dost malo. Dala som tiez trosku menej cukru, 250g. Variacia, ktoru napisala nadka01 sa mi zda tiez vyborna!
klaura
@janger : ano ovocia je treba dať viac, už aj ja som na to prišla a úplne ním pokryjem povrch ... niečo popadá, niečo ostane na vrchu ... hlavne, keď ovocie skombinujem ... papa :)
marianne69
...vydarila sa perfektne...robila som ju s visnami a cucoriedkami...narastla taka velka, skoro s plechu vyskocila:-)je mnamkova,vyborny receptik....
nataly1609
mozem sa spytat? Ja som robila teraz prvykrat bublaninu a je vyborna s cucoriedkami a malinami ale cesto mi moc nenarastlo...ked porovnam obrazok ktory dala klaura tak moja bublanina je o polovicu nizsia. Som este len zaciatocnicka v peceni...dakujem :)
klaura
@nataly1609 dala si prášok do pečiva? niekedy je to aj snehom z bielok ... alebo aj veľkosťou plechu, vajciami, otváraním rúry počas pečenia ... nabudúce sa určite nadvihne ... :) držím palce
adsys
na obrazku vyzera nadherne, uz mi ceresnovo-cucoriedkova rastie v rure a prevoniava cely byt. juj, ci sa na nu tesim! :)
marienka1703
Tak tuto bublaninu idem práve vyskusat,,,,ceresnicky mam uz odkostkovaneee uz sa len tesim na vysledok, pretoze vyzerááá nádherne.... :)
bejgi
Dnes som ju vyskúšala s čerešňami, za posledné roky sa ich toľko neurodilo ako toho roku, už ani neviem čo s nimi vymyslieť, ďakujem za recept, vydaril sa, do pol hodky bol prázdny plech :-)
michsamant
Tak som dnes zohnala nieco podobne ceresnam, len troska vacsie, ale myslim, ze na bublaninu ako stvorene :) Idem vyskusat podla tvojho receptu, lebo na dobru nadychanu bublaninku uz mam dlho chut a naposledy sa mi nepodarila taka ako od babicky :) Tvoja vyzera presne tak ako si ju predstavujem.
alzbetka2
vyskúšala som Tvoju bublaninu, je vynikajúca, ďakujem za recept :)))
vikinuska
no mne ju teraz robi priatel a dava do nej cokoladove granulky a jahody a ako vypada neskutocne dobre.... urcite bude aj chutit :)
elisisse
Ste mi urobili take chutky ze som ju isla rovno upiect. :)
klaura
@nazarboncuk :) ďakujem ... som rada, že sa vydarila ... presne taká má byť ... ako obláčik ... :)))))))
baya94
super recept :) idem vyskúšať :) Akurát neviem či nájdem niečo, cez čo budem vedieť preosiať pr. cukor (len psotupne zisťujem, čo všetko mi treba do kuchyne :D keďže nevarím až tak často keďže som len s ockom :) a práve sme sa presťahovali) aa tiež som si spomenula, že nemám misky ... tak som zvedavá v čom to budem všetko šľahať :D no tak držte palce :) a zabudla som že toto bude môj legendárne prvý pečený koláč :)
klaura
@baya som rada že si si vybrala práve môj koláčik ... tie palce ti držíííím ... daj vedieť, ako to dopadlo ... a neboj všetko potrebné k vareniu i k pečeniu si časom kúpite ... :)
baya94
noo nakoniec vyšiel veľmi dobre... ale takto ho ešte asi nikto nerobil :D:D
len 2 hodiny predtym som si kupila pekac, ked som sa k tomu konecne dostala... zistila som ze to vlastne nemam na com odmerat tu muku ani cukor.... aa ze vlastne mam doma vsetky okrem polohtubej muky...o preosievani sa mi moze akurat tak snivat... misky samozrejme doma nemame takze som to robila v hrncoch.... to ze nemame robota som si bola vedoma.... ale ze nemame ani metlicku to ma ani vo sne nenapadlo ( predtym sme byvali u babky a tam vsetko potrebne bolo :D ) takze zltka boli slahane lyzicou a neskor habarkou a potom zas lyzicou :D aa "sneh" bol spraveny len zpoli... v mixeri ... :D:D a vrch mixera bol prikryty dozou, lebo vrchnak mi spadol za komodu :D ale vysledok je fakt necakany :D
angiek
@baya94 som sa zasmiala, no niekedy je to fakt perne, ked clovek nema poruke pomocky :D
klaura
@baya94 je to veľmi pozitívne čo píšeš ... vidím, že sa nevzdávaš a bojuješ dokonca ... držím ti všetky palce ... si obdivuhodná osôbka ... :)
a že ti chutilo ... to ma ohromne teší ... keď budeš mať pomôcky k pečeniu, výsledok bude ešte lepší ... :))))))
drž sa :)
baya94
ďakujem obom :) no myslím si, že pre mňa je už typické, že všetko robím inak :D A koláčik som robila na dogtrekking a tam sa po ňom len tak zaprášilo :) Mne sa vždy všetko podarí len ak nemám potrebné veci :) (a to nie len vo varení :) )
mobilko
@klaura dakujeme za vyborny recept. Bublaninka sa super vydarila, aj ked sme skoro zabudli prasok do peciva a museli sme ju z plechu naspat preliat do misy a pridat ho tam. :-) Ked budu ceresne, tak recept urcite zopakujeme.
klaura
@mobilko niet za čo, som rada, že sa nakoniec vydarila a pochutili ste si ... :)
andie29
Klaura tiež poďakujem za úžasný receptík na bublaninu. Dnes sme ho vyskúšali, je ozaj skvelý, bublanina sa krásne oddelila od plechu a na jazyku sa krásne rozplýva. Len má jednu chybu... :-(
Napriek tomu, že bolo bublaniny za celý veľký pekáč, tak sa po nej po chvilke zľahla zem .. Tak sa ide piecť ešte jedna..
Akurat by som mala otazočku, ako sa urobi to, aby ovocie nekleslo na spodok? Dala som jahody a klesli mi na dno bublaninky.
klaura
@andie29 som veľmi potešená, že sa koláčik vydaril a že vám chutilo ... hovorí sa, že ovocie treba obaliť v hladkej múke (alebo posypať) a vtedy neklesne ... ešte som to neskúšala, ale vraj to funguje ... prajem ti krásny deň ... :)
nesika
skušala som tento recep a trocha sa mi nepodaril ale kolač ja užasní dakujem :D
korben
Som upiekol :-). Bublanina bola super. Vdaka za recept.
lavacka
Nakolko mam vela jahod, dnes som ju upiekla. Jednoducha, ale nadychana ako vanok. Nebicko v papulke, velka vdaka za recept. Pozehnany zvysok dna.
cistinka
Oprášila som po roku tvoj recept - dnes s čerešňami. A opäť fantastická. Ja už inú ani nerobím a tvoj recept @klaura posúvam ďalej :-)
trencanka
Prave hladam recept na bublaninu, vedela som, ze Varecha nesklame! Uz aj ukladam a zajtra peciem.
larrinka
Akurat vychladla, spravila som ju s ribezlami a je mnamkova:))) dakujem za receptik
bia17
Práve ju idem robiť som zvedavá ako sa my vydarí :)
klaura
@mandelinky registrovaný 24.augusta 2012 ... a už vyrýva ... a okrem toho ... nilto ťa nenúti veriť internetu ...
marekdz
Ďakujem za skvelý recept :) som "kuchár" začiatočník a ako skvelý nápad mi prišlo na um, že upečiem bublaninu pre rodičov ;) bola výborná všetci ocenili.Síce trošku som ju spravil suchú zrejme som ju tam nechal dlho ešte nato nemám odhad :P
klaura
Marek potešili ma tvoje slová a som rada, že si si vybral práve môj recept ... :) držím palce do ďalších pokusov ... :)))
zuzu3011
@klaura , dnes som upiekla Vasu bublaninu a musim povedat, ze tak skvele nadychane cesto som este nejedla, uz sa tesim na reakciu mojej sestry a jej priatela ked pridu z prace. Dakujem krasne za recept, inu uz skusat ani nebudem, este ze nam ostalo ovocie zo zahradky v mraznicke, dala som cernice a ribezle :)
kiko0907
mnam mnam uz na pohlad sa mi slinky zbiehaju na tu lahodnu bublaninu uz ju citim v ustach.
jozka2
tato bublanina je naozaj ako babovka zo 4 vajec ,je to stara klasika,ja to robim roky ale vyslaham bielka do tuha pridavam cukor,PDP zamiesam najskor do zltkov a tak postupne pridavam k biekam a potom ostatne ing.nikdy nesklamala.
jozka2
najlepsiesu do bublaniny ceresne ale kt nema aj cucuriedky maliny,cernice.
korka82
tak uz sa pecie...cucoriedkova, ale musela som znizit teplotu a peciem len 20 minut, myslim, ze to uplne staci
klaura
@korka , to je v poriadku ... veď každá si poznáme tú svoju rúru ... :)
bajciatko
Vynikajuca, lepsiu som este nerobila, uplne jednoducho a rychlo, krasne narastie :-) Dnes som robila s broskynami, nabuduce skusim nejake ine ovocie. Ukladam do mojej zbierky, inu uz robit nebudem :-)
klaura
jeeej, ďakujem za komentár ... potešil ... a som rada, že sa ti môj recept vydaril a páči sa ti ... :)
broskynqua
No tak tento recept som dostala ešte ako 18 ročná od bývalej kolegyne a mám ako prvý recept na bublaninu :) . Vždy ma potom prekvapilo keď som potom počula o bublanine s mliekom a tukom....pre mňa bola bublanina práve takáto a takmer som naň zabudla. Tieto komentáre klaurinu bublaninu mi opäť pripomenuli, že naozaj ten môj celkom prvý recept bol asi najlepší :) Ja som ho dostala v popise s hrubou múkou a ešte s obmenou, že sa vajíčka odvážia a podľa toho koľko vážia sa toľko gramov sa pridala múka aj cukor. Ďakujem za pripomenutie, :)
andyka2409
Vyskúšala som a spravila som velmi dobre, ze som si vybrala práve tento recept z mnohých na bublaninu. Je vynikajúci. Urobila som čerešnovú bublaninu ale pridala som do receptu ešte tvaroh. Chutila kazdemu :-) Ďakujem pekne za recept.
klaura
@andyka2409 ďakujem ... teší ma, že môj recept zaujal ďalšiu varecháčku ... a hlavne že sa ti vydaril a chutil vám ... :)
mitrik
dnes som vyskusala spravila som bezlepkovu verziu dala som ceresne a bola uuuuzasna dakujem za super recetptik
mirca1
Klobúk dole autorke tejto výbornej bublaniny, vyskúšala som s domácimi jahodkami ktoré som naoberala o 19.30 a nedalo mi to a hned som piekla. Bublanina vydržala pol hodku ešte horúcu mi ju spapali a dnes ju musím spraviť zas. Ďakujem za skvely recept
klaura
mirca1 oooo ďakujem ... som rada, že sa ti vydarila a rodina bola spokojná s tvojou prácou ... prajem pekný deň ... :) :) :)
sovka62
Bublaninu som nepiekla niekoľko rokov, teraz sestra spomenula, že by jej chutila, tak hľadám recept. teda, hľadala som, už nemusím, vybrala som si tento tvoj. Vyzerá najlepšie z tých, čo som prešla, tak sa teším na nedeľu a ďakujem.
klaura
sovka ... myslím, že si si dobre vybrala ... :)
držím palce, nech vám chutí ... a majte pekný víkend ...
havino
aj ja mám tento recept po mame, ked bublaninu, tak túto pár krát do roka pečiem, presne tie isté suroviny mám, je iná, ako hrnčeková, aj tie samozrejme pečiem často, bublanina je piškotova, nadýchaná, peknú je máš @klaura
sovka62
Trošku neskôr, ale predsa, veľmi pekne ďakujem za recept. Naozaj som si dobre vybrala. Cesto bolo ako pena, bez problémov udržalo čerešne, nepadli na dno, ale hlavne - bolo nesmierne chutné. Ľahučké, ale pružné, primerane sladké, zjedlo by sa aj bez čerešní. Sestra odišla aj s receptom, tak sa im páčil.
majka182
Výborný recept..piekla som cez víkend. Robila som ju prvýkrát, celkovo nemám veľké skúsenosti s pečením. Ovocie mi padlo na spodok zhora sa mi pripiekla. Zoškrabala som to, čo bolo pripečené - rozkrájala a otočila "hore hlavou" posýpala práškovým cukrom. Nikto nič nezbadal :)) lahodná, sladká, ovocie "ostalo hore" :D Recept som si odložila - odteraz už len takáto. Urobila som len malú zmenu - namiesto vody som dala mlieko. Nabudúce vyskúšam s vodou..
klaura
@majka ... super si to poriešila ... :)))))
nabudáce skús piecť na nižžej úrovni v rúre ... aby sa to toľko nepripiekla zhora ... ale zvládla si to aj tak na 1* :)
cislo5zije
bublanina bola vyborna, ale nepiekla som ju ani 20 minut a uz sa mi zacala na okrai pripalovat - nie je 25 minut pri 200 stupnoch az prilis dlho?
1x saymi
gaabinka
Toto je najlepší recept na bublaninu, aký som kedy mala a skúšala. Bublanina bola neskutočne nadýchaná, ľahučká, výýýýbornááááá!
jano46
dnes moje baby upiekli, na vrch dali čerstvé brusnice, je to výborné
klaura
@jano46 ďakujem za milý koment ... ó ... s brusnicami musí byť jedna báseň ... :)))
blinda
takze som sa rohodla upiect tuto maskrtu minuly tyzden v nedelu, a vydarila sa perfektne. SOm daleko od domova a ked som nasla obchod so slovenkymi survinami, ceresne som mala doma, hned som si nakupila a dala sa piect. Pripominula mi detstvo. sto bodov :)
rose7715
práve som ju dopiekla, vyzerá úžasne. Ja som dala jahody a marhule do cesta. Ďakujem za recept, inú už piecť nebudem, je krásne vysoká a nadýchaná, super. A úžasne chutí :-)
1x klaura
gabriele
vyborny recept...davam iba 200 g cukru...muky kombinujem...dve tretiny psenicnej tretinu ovsenej alebo spaldovej...odporucam vyskusat s rebarborou :)
1x klaura
pusinatko
Ja ju robim zo spaldovej polohrubej muky, agavoveho sirupu a namiesto ovocia nakvackam dzem. Mnamka vyskusajte.
1x klaura
martina81g
to je presne ten recept, ktory som hladal. dakujem :)
ja som do cesta nahadzala co nasa zahradka dala: jahody, moruse, ribezle, egrese. je skvela. mnam :)
1x klaura
klaura
ďakujem všetkým za vyskúšanie ... Martinka, som rada že sa ti vydarila a že vám chutila ... :)
s tým rôznym ovocím musela byť fakt skvelá ... :))) tiež vyskúšam ...
mari999
Najlepsia bublanina aku som kedy jedla, aj na druhy den bola vlacna a vynikajuca. Prvy krat som robila z mrazenych cucoriedok a druhy zo slivkoveho kompotu. Obe bublaninky sa podarili. Dakujem za super receptik ;-)
1x klaura
klaura
joooooj ... ďakujem .... teším sa ... :)))))
lenkar
Pekla jsem tento týden už 2x a po každé výborná. Mám jen dotaz: když vmícháváte sníh z bílků a mouku do žloutkové pěny, děláte to ručně už jen vařechou nebo se může použít i mixér na nejnižší otáčky? Mám pocit, jestli ten mixér nemůže uškodit na objemu těsta... Moc děkuji za odpověď.
1x klaura
klaura
@lenkar už len ručne sa to zapracuje ... buď varechou, alebo jemne metličkou na šľahanie ...
som rada, že vám chutilo ... :)
ericka
Akurát som bublaninu dopiekla a dávam si ju ku kávičke.Bublanina je naozaj ľahučká a aj pomerne vysoká.Na cesto som dala čerstvé červené a čierne ríbezle zo záhrady, predtým som ich trocha ešte poobalovala v hladkej múke, takže ovocie väčšinou ostalo na vrchu.@Klaura , ďakujem za fajn receptík..
1x klaura
klaura
Dievky ... vy ste fakt strašne zlaté, že mi takto spätne píšete ... teším sa z každého komentu ... som rada, že môj recept sa vám páči ... :))
@ericka pozdravujem ... :)
leonie
Moja prvá bublanina a hneď skvelá! :D Ďalší recept už nebudem ani hľadať. Tento je akurát :) Vďaka.
1x klaura
methi
Robila som ju dnes s granatovym jablkom. Toto je naj recept na bublaninu :) Rozkrajala som ju a dala detom v cinziaku. Len ocami gulali, hrce za usami :)

klaura
aj mne sa slinky zbiehajú ... to musí byť dobrotka ... :)
methi, ďakujem za peknú fotku a pozdravujem doďalekaaaaa :)
jaroslavas
Túto bublaninu robievam už rok a aj keď som v pečení amatér, vždy sa mi podarí a v celej rodine som s ňou zožala veľký úspech(teraz ju "musím" piecť na každú príležitosť :D ), takže odporúčam a ďakujem!
klaura
@jaroslavas tvoj komentár ma potešil ... som rada, že sa ti recept páči a obľúbili ste si ho ...
aj ja ďakujem za recenziu :)))) a pozdravujem ... :)
alena54
klauri dnes som objavila tvoju bublaninu no mozem povedat ze je super dala som cucoriedky a naozaj sa po nej zaprasilo robila som uz vseliaku ale tato je SUPEEEEEER!!!! dakujem za uverenenie receptiku uz je v KK :))))
1x klaura
klaura
Ywett ďakujem ... od teba si pochvalu veľmi vážim ... :))) krásna fotočka, bublanina nadýchaná, mäkučká ... určite aj chutná ... teším sa ... :)
1x ywett
peetja
Bozskaaa! V kancelari se po ni zaprasilo a vyzaduji dalsi varku:) diky moc Laurinka:) bohuzel se mi nedari vlozit foto...
1x klaura
francuzska1
Konecne som objavila recept na najlepsiu bublaninu na svete, presne podla mojich predstav;-))))))))) Lahucka, nadychana, presne ako aj na Vasom obrazku, skoda, ze tu moju som nestihla vyfotit..
1x klaura
babinaevina
Nie som žiaden začiatočník, ale lepšiu bublaninu som ešte nenašla... :-)
Recept starostlivo uschovaný. Ďakujem.
1x klaura
0tina0
Konecne piskota aka ma byt :) super recept. Dakujem,ukladam a CHVALIM :)
sway219
prepacte mi, bud mi nevysla, alebo sa stala niekde chyba, vsetko spadlo na dno, sucha, drobi sa...pre tych co maju radi "mokrejsiu" bublaninu treba hladat iny recept
klaura
Sway, ľutujem že vám bublanina nevyšla, ale rozhodne nie je suchá ... museli ste urobiť niekde chybu, alebo ste nedodržali postup ... prečítali ste si ostatné komentáre ?
ywett
@Sway219 (9.5.2017 18:24)

Ak dovolíte, tento recept vrelo odporúčam a keď je sezóna čerstvého ovocia, tak bublaninu robievam len podľa tohto receptu a určite cesto nie je suché, mohlo sa to stať aj inou kvalitou múky. Recepty ktoré mám odskúšané, pridávam aj na svoj blog a medzi moje obľúbené patrí aj táto bublanina, kde spomínam aj autorku ;-)

 ywettrecepty.blogspot.sk/2015/07/dzem-z-ciernych-ribezli-vyborna...
zolik
Vyborna bublanina. Robila som s cucoriedkami.


klaura
@Zolik (21.5.2017 23:00)

Ďakujem... Veľmi má teší že chutila... Pekná je aj na fotocke... :) pozdravujem L.
frezia68
@Klaura : Dnes som piekla bublaninu podľa Teba s tým rozdielom,že z bezlepkovej múky a recept chválim,aj ak tá bezlepková je iný level.Čerešne som dala požehnane :-) ,asi netreba preháňať a krájaná ešte teplá,nedalo sa čakať.Už som mala absťák na sladké,lebo pečiem málokedy.Preto krájané kúsky nie sú veľmi úhľadné,ale chutilo :-))).


evinalc
Najlepší recept na bublaninu! Iný už ani nechcem skúšať a dúfam,že raz ho odo mňa podedia aj moje deti a vnúčatá
kucharka
Bublanina výborná, ja som dala miešané mrazené ovocie. A ešte aj jednoduchá a rýchla....
Ďakujem za super recept, mňam....


dorenika
Ja som urobila so spaldoevej muky a bielmy broskynami a super.






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia