Pečivko od Marianne

sojka202 - bez fotkysojka202, 19. júla 2014
Pečivko od Marianne
Foto: sojka202

Mala som chuť na niečo dobré a čerstvé, bez droždia (to som nemala kúpené) a tak som "listovala" vo varechovskej kuchárskej knihe a našla Zobraziť celý popisMala som chuť na niečo dobré a čerstvé, bez droždia (to som nemala kúpené) a tak som "listovala" vo varechovskej kuchárskej knihe a našla som receptík na rýchle špaldové pečivko od Marianne-dúfam, že sa týmto neurazí, že som použila jej trošičku upravený recept. Týmto Ti aj ďakujem veľmi pekne, aj za iné chutné recepty, čo sem pridávaš.

15 minút
príprava
20-25 minút
na 200 °C

Suroviny

1,5 hrnček
1 hrnček
1 hrnček
1 PL
1 ČL
1 ČL
1/5 ČL




Postup

  1. 1

    Všetky prísady som dala do misky a vymiesila. Cesto som rozdelila na 6 dielikov a a vytvarovala som ich, aby sa aspoň trochu podobali na rožky a poukladala som ich na pečiaci papier na plech.

  2. 2

    Rúru som už mala vyhriatu, tak šup s nimi do rúry. Bála som sa, že mi nebudú pučať, tak som ich sledovala, ako sú na tom:-) Keďže som takéto pečivo ešte neskúšala.

  3. 3

    Po upečení som nechala vychladnúť, boli troch hutnejšie, nabudúce skúsimm použiť inú múku a budem trochu experimentovať, no chuťovo boli skvelé. Ešte raz ďakujem za receptík.

Diskusia k receptu

marianne
Jeeeminenko skoro mi oci z jamok vypadli...som sa tam videla,priamo na recepte:-)) @sojka vdacne som potesena a polichotena,ze sa Ti paci,nemam sa naco urazat...prave naopak:-) peknu nedelu prajem...
sojka202
Ďakujem, bola pekná, užila som si moju malú neterku, trojtýždňovú. Všetkým a aj Tebe prajem pekný týždeň, nech je plný pohody a kto nemá dovolenky a prázdniny, nech sa drží v práci a nech vás kolegovia nevytočia :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia