Jahňacie kotlety so sladkou kašou a kalerábom

dorenika - fotkadorenika, 14. júla 2014
Jahňacie kotlety so sladkou kašou a kalerábom
Foto: dorenika

Pomerne rýchle a nenáročné jedlo ktoré sa dá pripraviť dopredu.

3-4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

9 ks
3 ks
1 ks
1 vetvička
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    V myske roztlačime cesnak s olejom,solou a korením,pridáme natrhaný rozmarín.Kotletu opláchneme a potrieme zmesou,odložíme do chladničkz na 24hodín.

  2. 2

    Na druhý deň ich na rozpálenej panvici opečieme cca 4min z každej strany.Medzi časom si uvaríme sladké ošúpané zemiaky do mäkka a roztlačíme na kašu.Ochutíme soľou a korením,môžete pridať trochu masla.

  3. 3

    Kaleráb ošúpeme a nastrúhame,ochutíme soľou a podávame k jedlu. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia