Tortilla s kuracím mäskom a dresingom

bau - bez fotkybau, 29. mája 2014
Tortilla s kuracím mäskom a dresingom
Foto: bau
35 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 ks
2 ks
1 hlávka
2 ks
2 ks
3 ks
1 ks
2 ČL




Postup

  1. 1

    Nakrájame si všetku zeleninu- Uhorky, papriky na pásiky. Cibuľu, paradajky, reďkvičky na kolieska. Ľadový šalát natrháme na veľké listy.

    Tortilla s kuracím mäskom a dresingom  - obrázok 1
  2. 2

    Príprava dresingu- Biely jogurt zmiešame s dvomi lyžičkami Provensálskych byliniek. (pozor na množstvo, bylinky majú veľmi silnú chuť a sú dosť aromatické.) Dobre zamiešame.

    Tortilla s kuracím mäskom a dresingom  - obrázok 2
  3. 3

    Kuracie prsia umyjeme, osolíme a posypeme Grilovacím korením. Opekáme na olivovom oleji z oboch strán. Potom prsia nakrájame na malé kúsky.

    Tortilla s kuracím mäskom a dresingom  - obrázok 3
  4. 4

    Tortillu sprudka osmahneme z oboch strán na suchej panvici. (Ja som použila panvicu na ktorej som robila kuracie prsia, len som ju vytrela servítkou ale nie úplne dosucha)

  5. 5

    Na chrumkavú tortillu ukladáme postupne ľadový šalát, pripravený dresing, kuracie kúsky a ostatnú nakrájanú zeleninu podľa chuti. Navrch ešte môžeme posypať chilli (kto má rád štipľavé ;) Tortillu stočíme. (Ja som sa inšpirovala návodom na zadnej strane obalu) Hotovo! ;-)

    Tortilla s kuracím mäskom a dresingom  - obrázok 5

Diskusia k receptu

jozka2
tato verzia je stale dobra ak sa chceme rychlo nasytit,mnoho krat to robim aj tak ak mam zvysok masa po nejakom restovani ci peceni tak to na rychlo ohrejem a pouzijem,je to chutne s vela zeleniny ktoru nakoniec mas aj v tortille
ivanaivanova
dnes som spravila a vraj bolo vyborne, syn prisiel s kamaratmi a len tak sa po nich zaprasilo:-))))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia