Celozrnné špagety s lahôdkovým tofu

mariana33 - fotkamariana33, 14. mája 2014
Celozrnné špagety s lahôdkovým tofu
Foto: mariana33

Rýchly a zdravý obed, či večera...

4-5
porcie
5 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 bal.
1 ks
1 ks
1 ks
1/2 ks
1 PL
1 konzerva
2 ks




Postup

  1. 1

    Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme na hrubo nastrúhanú mrkvu a zeler. Krátko orestujeme, podlejeme vodou, pridáme soľ, nové korenie a bobk.list. Dusíme do mäkka.

  2. 2

    Potom pridáme nakrájanú, alebo nastrúhanú cuketu, rukou roztlačené tofu, cesnak, paradajkové pyré a lúpané paradajky. Spolu dusíme ešte cca.15min.

  3. 3

    Na záver môžme ochutiť bazalkou, tymiánom, oreganom, korením, v podstate podľa chuti. Podávame s uvarenými špagetami, prípadne inou cestovinou.

Diskusia k receptu

pipnat
výborný tip na sobotný obed, vyskúšam, všetky suroviny mám aj ja doma:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia