Pstruh so šampiňónovou plnkou

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009
15 minút
na 180 °C

Suroviny

2 ks
1 PL
2 ks
80 g
2 PL




Postup

  1. 1

    Zeleninu a šampiňóny očistíme a najemno pokrájame. Na masle osmažíme do zlatista cibuľu, pridáme zeler, šampiňóny, osolíme a okoreníme. Po chvíli pridáme strúhanku, smotanu a pažítku. Dobre zamiešame a chvíľu dusíme.

  2. 2

    Hotovou plnkou naplníme brušnú dutinu každého pstruha a zašijeme ho niťou. Ryby poprášime múkou a vložíme do maslom vymastenej zapekacej nádoby. Pečieme 12 - 15 minút pri teplote 180 °C.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia