Ovocný mrkváč

pupava - fotkapupava, 2. marca 2014
Ovocný mrkváč
Foto: pupava

Mrkvový koláč upgradeovaný do mini ovocnej torty.

Suroviny

Korpus:
1 hrnček
1 hrnček
1/2 hrnčeka
1/2 hrnčeka
1 ČL
1/4 ČL
 štipka
1 ks
2 hrnčeky
1 ks
Vnútro:
Poleva:
150 g
50 g
Môže, ale nemusí byť:




Postup

  1. 1

    Upiekla som si dva korpusy z receptu na mrkvovo-kakaový kolč, recept tu: http://varecha.pravda.sk/recepty/mrkvovy-brownie/43579-recept.html

  2. 2

    Korpusy som si nechala vychladnúť. Potom som poliala korpus trochou kávy, aby nebol príliš tvrdý, lebo sám o sebe je. Na tento korpus som natrela džem z čierneho ríbezlia, poukladala som domáce zavarené brusnice, čučoriedky i černice. Položila som na to druhý korpus a opäť som ho poliala kávou.

  3. 3

    Nad parou som si dala roztápať čokoládu s maslom, pridala som mlieko (nie veľa, od oka). Po odstavení som "tortu" poliala čokoládou. Jahody môžete, no nemusíte dávať. Ja som ich poprekrajovala a poukladala. Spokojne by sa dali nahradiť aj iným ovocím. Hotovo, dobrú chuť! :)

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia