Valentínske srdce - Tiramisu

archaa - fotkaarchaa, 5. februára 2014
Valentínske srdce - Tiramisu
Foto: archaa

Nuž, ak ešte stále neviete, čím prekvapiť svojho milovaného na Valentína, mám pre Vás jeden sladučký receptík. Pretože láska má byť sladká, môžete vyskúšať Zobraziť celý popisNuž, ak ešte stále neviete, čím prekvapiť svojho milovaného na Valentína, mám pre Vás jeden sladučký receptík. Pretože láska má byť sladká, môžete vyskúšať tieto srdiečka...

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

100 g
40 ml alebo káva
40 ml
300 g
50 ml
250 g
70 ml




Postup

  1. 1

    Budeme potrebovať 4 malé odopínacie formy v tvare srdca. Ak také nemáte a chcete použiť 1 veľkú srdcovú (alebo inú) formu, zdvojnásobte ingrediencie a postupujte ďalej podľa receptu.

  2. 2

    Piškóty rozdrvíme, polejeme espressom, likérom a vypracujeme hmotu, ktorou vystelieme spodok srdcových foriem.

  3. 3

    Jahody očistíme, nakrájame do misky a trochu vidličkou popučíme. Pridáme 20 ml javorového sirupu a túto zmes navrstvíme na piškótový spodok vo formách.

  4. 4

    Mascarpone vymiešame s ďalšími 20 ml javorového sirupu, džúsom a navrstvíme týmto poslednú vrstvu.

  5. 5

    Môžme ozdobiť zvyškom jahôd alebo lístkami mäty a uložíme do chladničky na 3 hodiny.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia