Bábovka z mikrovlnky

mimo159753 - fotkamimo159753, 3. októbra 2013

Tento recept mam z jednej mojej kucharskej knihy.Ale ked som ho vyskusal tak moc mi nechutil tak som ho upravil podla seba a Zobraziť celý popis Tento recept mam z jednej mojej kucharskej knihy.Ale ked som ho vyskusal tak moc mi nechutil tak som ho upravil podla seba a teraz je ozaj dobry a mozete si ho dochutit podla chuti.

1
porcia
4 minút
príprava

Suroviny

4 PL
0,5 ČL
4 PL
2 PL
1 ks
3 PL
3 PL




Postup

  1. 1

    nachystať si pohár do ktorého si ju pripravíte. dať doň 4 polievkové lyžičky hladkej múky. potom don pridame 0,5 čajovej lyžičky kypriaceho prášku

  2. 2

    pridame polievkové lyžičky práškového cukru. potom 2 polievkové lyžičky Granka

  3. 3

    pridame 1 celé vajce. potom 3 polievkové lyžičky oleja,mlieka a poriadne premiesame.Dame do mikrovlnky na cca 3 minuty. ked to bude v tej mikrovlnke moc velke tak sa nebojte to po tom co vypne mikrovlnka splaskne.Dame na tanier a dame si k tomu co nam chuti (najlepsie je KAKAO, KOKOS, KAVA,ČAJ, SLAHAČKA, ORECHY)

Diskusia k receptu

kredenc
mimo, len tak papaj ďalej - 4 PL cukor, 4PL múky, 2PL granka. Obéznych je zatiaľ iba necelá polovica slovenských detí.
rea1
@kredenc , veľakrát som ťa už žiadala: pridaj nejaký svoj recept. zdravý, lacný, domáci, proste taký, aký od každého vyžaduješ. ukáž nám, ako sa správne, dobre a múdro varí. lebo kecať naprázdno - to vie každý blb. predveď sa, a potom môžeš kritizovať do aleluja. zatiaľ sú tie tvoje príspevky len také prázdne plky.
kredenc
rea, toto si napísala o sebe
keby som sa dnes mala rozhodovat, kam po zakladnej skole, kaslem ja na gymnazium, matematiku, pocitace a strojarinu
Takže na teba pasuje čo zvykne naša starká hovoriť - z deravého duba iba sova zahúka. Takže aké vrece, takú som mu dal záplatu.Howgh!
adustek
Super :) chválim ťa...v dnešnej dobe je strašne málo mladých, ktorí vedia variť a nie to ešte 13 ročný chlapec :) len tak ďalej...nenechaj sa odradiť hlúpymi komentármi :) teším sa na ďalšie tvoje recepty
zdensk
Mimo159753, tiež sa pridávam a chválim Ťa. 13ročný chalan, ktorý pečie (hoci aj v mikrovlnke) - to je krok správnym smerom.
Kredenc, Ty si snáď takto sprostredkovane riešiš nejaké osobné komplexy? Smutné, že do toho ťaháš aj nás ostatných.
rea1
@kredenc , no vidíš, ani to nebolo tak ťažké pochopiť, keď si si prečítal. takže po zš som sa rozhodla pre matematické gymnázium (gymnázium pre deti talentované na matematiku a fyziku, ktoré podľa "niekoho" :-) v bratislave nikdy nejestvovalo, však?), potom SjF SVŠT - ak vieš, čo to bolo a či to vôbec v bratislave existovalo :-))) a neskôr špecializáciu počítače. a okrem toho viem ešte dobre variť a baví ma to. tak nehúkaj, ty sova. ozaj a recept nebude? len plky plky? :-)))))))))
mimo159753
A este kredenc tie tvoje komentare si usetri sak to nieje kazdododenne jedlo ale len tak na maskrtu
cesminaz
Pocula som uz o takychto rychlych receptikoch,ale som este nikdy nevyskusala.Ale tvoj si ukladam a niekedy vyskusam tak "velmi narychlo" ;-)) A co sa tyka toho cukru,si predsa kazdy moze dat podla chuti,podla mna stacia 2pl cukru a namiesto granka obycajny kakaovy prasok :-) a myslim,ze prezmienu by sa to dalo spravit namiesto kakaa aj s vanilkou ;-)
ivka1475
Obdivujem, si sikovny chlapec,musim to naucit aj mojich, dakujem
dufromage
@kredenc daj si po papuli...chlapec 13 ročný sem dal svoj recept šťastný že sa mu dačo podario a ty takéto sračky mu vypisuješ...a mimochodom, ta tvoja polovica prežratých deciek nebude z tohto nevinného receptu, ale z tých všetkých svinstiev viď mcdonald,kfc a iné...
mimo159753
TEN CHLAPEC JE SIKOVNY A CHVALIM HO ZE V JEHO VEKU VIE CO CHCE A CO HO BAVI .
radost
@mimo159753
robievam-nie v hrnčeku-ale v nádobe-takže to mám ako tortový korpus a potom už sú na rade rôzne variácie..minulý týždeň s parížskou šľahačkou..v lete-super rýchlovka bez pridaného tepla v byte..
vďaka..šikuľko..:-)
sudzud72
@mimo159753 (5.10.2013 22:35)

Ahojky ano velmi šikovný chlapec klobuk dole .jedla som a je výborná tento receprik si ukladam. Mam tiez synovi ktory bolí v chlapcovom veku a skusali tuto bábovku mi ju pripraavili a bola vynikající. Tak len nenechají sa odradit hlupymi tečkami já tento tvoj recept vyskusam a dám ti vediet či sa mi to podařilo. Prajem ti Vela šťastná len tak daleko skusaj nové a nové receptiky a pošli neboj sa si úžasný. Šikulka