Talianske mäsko

sjuz - fotkasjuz, 24. januára 2010

Jednoduché, rýchle a chutné.

10 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

rezne
3  PL
250  ml
1 PL




Postup

  1. 1

    Mäso vyklepeme na tenko. Cesnak vymiešame so soľou, korením a vňaťkou, potrieme plátky mäsa.

  2. 2

    Zrolujeme, zaviažeme alebo prepichneme špáradlami.

  3. 3

    Opečieme zľahka na oleji, zalejeme pretlakom a dusíme do mäkka. Príloha ľubovoľná.

Diskusia k receptu

maco564
Dnes 10.2.2010 o 10:13 začínam s prípravou Talianského mäska! Uvidíme!
maco564
Vyskúšal som, veľmi jemné, chutné....doporučujem!
sjuz
Vďaka - nie môj recept, ale oslovil ma a prisvojili sme si ho :)
Akú prílohu ste si k nemu dali?
janazjarku
Hľadám, hľadám dačo z bravčového stehna a tu takáto fajnota dnes vyskúšam a rozmýšlam, že k tomu urobím buď americké krumple, alebo žeby knedlu ? Hlavne ma oslovil ten cesnak samozrejme :-D
sjuz
ano - cesnak, vňaťka - dobrá kombinácia:), aj pretlak. Ja by som zemiaky dala....:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia