Zapečený baklažán s paradajkami a syrom

silvinuska6 - fotkasilvinuska6, 6. júna 2013

Tento recept vznikol pri otvorení chladničky a zistení čo v nej vlastne máme :-D

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Suroviny

4 ks
6 ks
2 ks
50 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Vezmeme si baklažán nakrájame ho na kolieska poukladáme ho na plech posypeme grilovacím korením na zeleninu na to poukladáme paradajky tiež na kolieska nakrájane na to štvrťky sampionou poukladáme hermelín nato zasa baklažán paradajky sampiony mozzarelu a poslednú vrstvu baklažan a paradajky

  2. 2

    Dáme zapiecť na 200 stupnov 20 minut potom na to pridáme eidam a necháme zapiect kym sa nerozpustí syr je to rýchle a výborne

Diskusia k receptu

marianne
fiha 3 druhy syra,mne by pokojne stacil jeden...tieto zeleninove jedla su vdacne,daju sa pokombinovat akokolvek a kde je baklazan a paradajka,to nemoze byt zle...akurat s tym grilovacim korenim by som asi opatrnejsie,je skoro leto,radsej cerstve oregano,bazalku...
martamm
Zapečiem, ale ako píše marianne, s bylinkami, ktoré máme v záhrade :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia