Bebe rezy

smuuk043 - fotkasmuuk043, 25. mája 2013
Bebe rezy
Foto: smuuk043

Hľadala som niečo nepečené, celkom chutné sú tieto rezy,majú sa dať dobre stuhnúť do chladničky, len ja som mala z toho trocha menej stuhnuté Zobraziť celý popisHľadala som niečo nepečené, celkom chutné sú tieto rezy,majú sa dať dobre stuhnúť do chladničky, len ja som mala z toho trocha menej stuhnuté rezy, čo im neubudlo na chuti :)

Suroviny

2 ks
6 ks
2 ks
2 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Do nejakého plechu alebo nádoby si poukladám bebe keksy( ja somsi to vyrátala tak, že koľko mám tých keksíkov, tak aby sami spárovali,akurát pár som si ich nechala v zálohe do plnky pre prípad zahustenia).

  2. 2

    Vyšľahám si smotany, pridám delissy, ktoré som si rozmixovala v mixéri, nahrubo nastrúhané margotky, tvaroh, a zľahka premiešam. Ak je moc riedka hmota, pridám rozdrvené bebe keksíky, čo mám odložené pre istotu.

  3. 3

    A všetko pekne packám na rozložené bebe. Robím v hrubšej vrstve. Na to pritláčam opatrne druhé bebe keksy. Ono tie kraje sú také domrvené, ale ja to urovnávam, po prípade pridávam plnku s príborovým nožíkom. Majú sa dávať úplne stuhnúť. Kto chce, môže potrieť vrch čokoládkou.

Diskusia k receptu

martapaula
To musí byť dobré ! Už je recept v KK,keď budem čakať návštevu,vyskúšam a dám vedieť,ako sa podarili.
douglas
Pekne plnené BB keksíky; Možno ja by som okraje ešte obalila, napr. v strúhanom kokose. Nech sa darí :).
rennatte
pri takychto receptoch sa zamyslam nad tym naco pouzivat uz hotove a kupene cukrovinky a keksiky na kolac alebo dezert, ale komu ako vyhovuje,,,pre mna to je plytvanie keksami, ale to je len moj nazor :-) ja peciem hlavne preto aby sa zbytocne nemuseli kupovat cukrovinky a mali sme nieco domace




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia