Grilovaná bravčová krkovička

rein - fotkarein, 24. januára 2013
Grilovaná bravčová krkovička
Foto: rein
6
porcií
10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
70 g
2 PL
4 PL
1 PL pálivá
1 KL sladká
1 KL
1 KL
1 KL
1 KL
4 ks strúčiky




Postup

  1. 1

    Všetky koreniny zmiešame a naložíme do nich mäso nakrájané na hrubšie plátky a necháme odstáť do druhého dňa v chladničke

    Grilovaná bravčová krkovička - obrázok 1
  2. 2

    Mäso podusíme 45 min podliate trochou vody a na koniec ho zapečieme na elektrickom grile,kto nemá,dá sa aj na panvici.Podávame so zemiakovou kašou,alebo chlebom

Diskusia k receptu

denyany
to teraz uprostred zimy spomínaš grilovanie? ja len že si mi narobil chute na takú dobrú grilovačku . keby už bolo teplo!
frezia68
Veru fajný,mením môj dnešný obed za tento chutný :-)))
helca103
parádna krkovička, takéto pácované dobroty sú vždy výborné. Kremžskú horčicu používam tiež,pretože dá jedlu veľmi dobrú chuť. Určite vyskúšam.
medulienka122
našťastie mám elektrický dotykový (či aký?) gril, rozložím ho na stole, hodinku sa bude grilovať, hodinku utierať vytečený olej spod grilu, potom umývať teflonové rošty, keďže nesmú ísť do umývačky, ale spravím si to, lebo to je perfektný recept na 1 * "ať to stojí, co to stojí":-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia