Kuracie rezne na prírodno

dvorka - fotkadvorka, 14. septembra 2012
Kuracie rezne na prírodno
Foto: dvorka

Prikladám jednoduchý, rýchly, zdravý a chutný výtvor z kuracieho mäsa, no robievam aj z bravčového, ktoré potom dlhšie grilujem.

2 - 3
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Každú umytú a osušenú polovicu kuracích pŕs som rozkrojila na 3 časti. Grilovaciu panvicu som nechala rozohriať, potom som plameň stiahla. Jednu stranu mäsa som potrela troškou masti a položila pomastenou stranou na panvicu. Keď mi mäsko zbelelo na vrchu, otočila som, posolila, posypala korením na divinu a piekla asi 5 minút. Znova som otočila, posolila posypala červenou mletou paprikou a 2 minúty ešte piekla.

    Kuracie rezne na prírodno - obrázok 1
  2. 2

    Pre dietný režim som si upiekla ešte zlatú tekvičku a ako prílohu uhorky s jogurtom.

    Kuracie rezne na prírodno - obrázok 2

Diskusia k receptu

petra5
Hmm nejde tam veľa vecí a vyzerá to ohromne..ukladám :)
jarik
Vyzerá to dobre a isto a chutí - teším sa!
sneica
super...dietny rezim a takato dobrota....
dvorka
pre @vanilka111 zlatá tekvica je veľká podobná našej klasickej, má po dozretí krásnu oranžovú farbu šupy, ale aj vnútro má oranžové a je nasládla.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia