Cirhóza-bravčová pečeň

rein - fotkarein, 6. septembra 2012
Cirhóza-bravčová pečeň
Foto: rein

Keď má vínko rada.

4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
600 g
2 ks
6 ks
3 PL
1 dl
150 g




Postup

  1. 1

    Na oleji si orestujeme na hrubo nakrájanú cibuľu,slaninu a papriku cca 20 minút

    Cirhóza-bravčová pečeň - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme pečeň nakrájanú na rezance a restujeme 10 minút

    Cirhóza-bravčová pečeň - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme olúpané a nakrájané paradajky,červené víno,kečup,dochutíme podľa seba a ešte 5 minút dusíme.Podávame s chlebom a uhorkou.

Diskusia k receptu

sylvinka
a ďalšie mňam,pečeň môžem kedykoľvek a akokoľvek,toto bude isto iste veľmi chutné
jokin
Pečienku robím na rôzne spôsoby ale s lečovím základom som ešte neskúšal. Ďakujem za nápad isto vyskúšam.
vecnemlada
Takouto cirhozou nepohrdne nikto, urcite vyskusam s tym lecom to bude nieco nove a urcite mnam :)
sneica
tomu by som neodolala...milujem pecen na rozne sposoby ...
duschko
Musim vyskusat. Pecen mam velmi rad na rozne sposoby. Ukladam do MKK.