Šišky s nutelou a marhuľou

Helena Podhorská
kuchárka Novej menzy v Žiline, 4. septembra 2012
Šišky s nutelou a marhuľou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
40 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
100 g
50 g
30 g
50 ml
1 ks
1 ks
200 ml
Plnka:
100 g
200 g, čerstvé
200 g
40 g
1000 ml




Postup

  1. 1

    Zamiesime a necháme vykysnúť cesto. Vykrajujeme z neho kolieska, ktoré naplníme nutelou a marhuľou.

  2. 2

    Šišky vypražíme v oleji, posypeme práškovým a vanilkovým cukrom.

Diskusia k receptu

abdul
Všetko možné, ale práve Nutela svojim zložením a kalorickou záťažou by vypadla.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia