Kuracia zeleninová torta.

jarbra - bez fotkyjarbra, 22. júla 2012
Kuracia zeleninová torta.
Foto: jarbra

Suroviny

500 g
7 PL
500 g
2 ks
3 ks
5 strúčikov
1,5 kg
Krém:
250 g
2 strúčiky
1 PL




Postup

  1. 1

    Kuracie mäso umyjeme,pomelieme.Cibuľku pokrájame na drobno a opražíme na oleji.Trochu ju podusíme do sklovitá,tak pridáme zeleninonú zmes a spolu ešte dusíme do mäkka.

    Kuracia zeleninová torta. - obrázok 1
  2. 2

    Zemiaky umyjeme,očistime,uvaríme,pomelieme a osolíme.Kuracie mäso zmiešame s vychladnutou zeleninou.Pridáme ovsene vločky,vajíčka,cesnak.Zmes ochutíme podľa chuti, soľou , korením a dobre zmiešame.

    Kuracia zeleninová torta. - obrázok 2
  3. 3

    Tortovú formu dobre vymastíme,posypeme ovsenými vločkami.Zmes navrstvíme rovnomerne,zakryjeme (alobalom) a pečieme vo vyhriatej rúre asi 50 minút. Ked´ máme zmes upečenú,dáme na vrch pomleté zemiaky a zarovnáme.Dáme ešte zapiecť.Vychladnutú tortu ozdobíme ľubovoľne s krémom zo surovín.Vhodná príloha: zeleninový šalát.

    Kuracia zeleninová torta. - obrázok 3

Diskusia k receptu

monikk
Och,Bože!Nemám slov.Krásne fotky,chutný popis receptu.Nevláádzem.Slintám,žmurkám,ruky sa mi trasú.Už včera bolo neskoro na chutnanie....Musím túto tortu mať.Najlepší spôsob,sprav si sám.Nasledujúcu nedeľu máme hody.Toto a nič iné.Ďakujem
aroooo
veľmi zaujímavý recept, ukladám, veď príde na radu ....
salinka
Fiiiifa, to je krasa. Moju polovicku to neskutocne potesi. Najlepsie si "pomaskrti" na takejto torte. Musi to byt velmi chutne.
jarbra
:-)) dakujem @cica2 za privitanie, uz sa citim ako doma :-)... tesi ma ,ze aj moje racepty Vas oslovia.... dakujem dievcata varechacky.
sonulienka
@jarbra tak toto nemá chybu je to určite výborné a krásne naaranžované nezaprieš sa vo svojom remesle 1*******. Už som si receptík aj uložila a určite skúsim.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia