Zapečené kura na panvici

jokin - fotkajokin, 27. júna 2012
Zapečené kura na panvici
Foto: jokin

Tu sú urobené posledné kúsky mäsa z polovičky kuraťa ak by náhodou niekomu nevyhovovala Čína. Je to úplne jednoduchá príprava. Moja mama veľmi často Zobraziť celý popisTu sú urobené posledné kúsky mäsa z polovičky kuraťa ak by náhodou niekomu nevyhovovala Čína. Je to úplne jednoduchá príprava. Moja mama veľmi často takto kura pripravovala. Kura je šťavnaté a má dobrú chuť, pre staršie varešky táto príprava je určite dobre známa a ako posledný chod nášho slávnostného obeda boli výborné Bebe keksy podla receptu Mia 2404, výborne sa hodia ku káve. Mia dík za recept.

Suroviny

1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
1/2 ks
50 g
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Nasolené kura uložíme do panvice, dáme naň maslo, zakryjeme pokrievkou a začneme dusiť. NEPODLIEVAME.

    Zapečené kura na panvici  - obrázok 1
  2. 2

    Kuriatko si pustí dostatok šťavy

    Zapečené kura na panvici  - obrázok 2
  3. 3

    Toľkoto šťavy si pustilo. Kto nemá rád zapečené môže použiť takéto mäso my máme radšej pripečené, tak pokračujem v dusení až sa šťava skoro úplne odparí a kura sa zapečie.

    Zapečené kura na panvici  - obrázok 3
  4. 4

    Tu pridávam aj foto tých Bebe keksov, ktoré sme mali ku káve. Ešte raz MIa ďakujem za recept.

    Zapečené kura na panvici  - obrázok 4

Diskusia k receptu

luckala1
mňaaam :) vyzerá to výborne..určite to musí chutiť skvele :) niekedy vyskúšam..aj kura aj keksy:)
katarina1959
Je to zdravé, diétne a k tomu aj chutné jedlo. Robievala som to často, keď som musela byť na diéte. Odporúčam vyskúšať. Ak môžem poradiť, nevyduste úplne, tá šťava je výborná.


3sandra3
ja nemusím mať ani diétu, i tak mám rada takto pripravené kuriatko. Ale vďaka za recept , ktorý ďalej pokračuje, - vydusiť šťavu a pripiecť mäsko, to som nikdy neskúšala, takže vyskúšam. Krásne si to pripravil. A bebe-keksy -- sú super.
tamik
väčšinou kurča pečiem v rúre...tak ako som zvyknutá..ale dnes som ho pripravila takto..bola som velmi milo prekvapená...sťavnaté a chrumkavé zároveň... :)
jokin
Tamik som rad , ze sa Ti zapacilo takto pripravene kuriatko. Ja tak isto peciem aj bravčové pliecko. Mäsko si nakrajam na večšie kúsky a potom ich pečiem ako kuriatko. Nám s manželkou takto pripravené asi najviac chutí.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia