Zvyškový obed :)

prdelinka - fotkaprdelinka, 18. júna 2012
Zvyškový obed :)
Foto: prdelinka

Včera sme mali grilovačku,z 11 pozvaných prišli 4 :D a my nachystaného ako pre armádu.Nevadí :))) Mäso zostalo,zelenina tiež,o pol hodinku príde milovaný z Zobraziť celý popisVčera sme mali grilovačku,z 11 pozvaných prišli 4 :D a my nachystaného ako pre armádu.Nevadí :))) Mäso zostalo,zelenina tiež,o pol hodinku príde milovaný z práce a bude mať chutný,teplý čerstvý obedík :)

10 minút
príprava
30 minút
na 250 °C

Suroviny





Postup

  1. 1

    V prvom bode treba zorganizovať grilovačku :P Zostalo nám mäso,ktore bolo odvčera v marináde-pivo,cesnak a grilovacie korenie s bylinkami.

  2. 2

    Zostala nám aj zelenina,jedno koliesko uhorky(to už som zjedla),paprika a syr.

  3. 3

    Mäso som hodila do pekáča,prisipala papriku,cibuľu a dala piecť. Do vrchnáka som dala olej,umyté nové zemiaky a osolila som ich.Vrchnák som položila na pekáč a pečiem :)

  4. 4

    Pred koncom pridám ku kuraťu ešte aj syr,čo zostal. Na foto sa to spolu pečie :))

    Zvyškový obed :) - obrázok 4

Diskusia k receptu

kimika
no ako šikovne si sa vynašla :) a tí čo neprišli na grilovačku môžu len ľutovať :)
prdelinka
no to veru môžu :) mali sme mäsko,klobásky,zeleninu,šalátik s rukolou,cherry rajčinkami a balkánskym syrom,malinový koláčik a špenátový...:)
luckaprima
toooľko nachystane a nevdacnici neprisli, mohla si pozvat niekoho z varechy, isto by sa Ti dostalo kopec uznania a chvály za toľkú námahu. A nápad skvelý, všetko upiecť spolu, určite využijeme, tiež chystáme pár grilovačiek o chvíľu :D
prdelinka
Aj tak ma chvalili ( skromnost mi nic nehovori :DDD )...na uvod bola este mnam mnam ladova kavicka :) takze ku mne sa oplati prist :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia