Veľkonočný baránok (plnka)

evulines - bez fotkyevulines, 8. apríla 2012

Toto jedlo pripravujem zväčša na veľkonočné sviatky a s receptom sa podelím aj s Vami.

15 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 ks z predošlého dňa
podla potreby
3 ks
25 dg
1 nožička
  (vňaťová cibuľka)
1 strúčik
podľa potreby




Postup

  1. 1

    Rohlíky nakrájame na kolieska, zalejeme vývarom z údeného mäsa, pridáme na kocky nakrájané údené mäso, klobásu, nakrájanú petržlenovú vňať, nakrájanú cibulku, mleté čierne korenie, vajcia a podľa potreby vegetu. Všetko premiešame a dáme piecť na masťou vymastený pekáč. Kde nieje uvedené množstvo, každý sa riadi podľa vlastnej chute.

Diskusia k receptu

evulines
Akurát dnes som ho robila, zakaždým ten istý, a mňam....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia