Muflón na cesnaku so špenátom

František Ujlaky
kuchár z Elesko restaurant and wine bar, Vinársky komplex Modra., 5. novembra 2009
Muflón na cesnaku so špenátom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
10 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
1 ks
3 strúčiky
Špenátová príloha:
0,5 kg
1 dl
1 ks




Postup

  1. 1

    Muflón na cesnaku: Cibuľku zarestujeme s cesnakom, pridáme muflonie mäso nakrájané na kocky, ochutíme soľou, korením a rascou, podlievame a dusíme do mäkka.

  2. 2

    Špenát: Použijeme mrazený krájaný špenát, rozmrazíme ho a odkvapkáme. Zarestujeme cibuľku, pridáme špenát, soľ, korenie, vajce a smotanu a necháme prevrieť. Rozmixujeme do hladka.

  3. 3

    Náš tip: Podávame so zemiakovou knedľou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia