Placky s kuracím mäsom

11mata11 - fotka11mata11, 21. januára 2012

Suroviny

 na vyprážanie




Postup

  1. 1

    Kura vykostíme,mäso najkrájame na sližiky,na pol kila mäsa :do misky si rozbijeme 4 vajcia,4 lyžice hladkej múky,sol,korenie,vegeta a koreniny ostatné aké máme radi,ja tam roztlačim ešte aj 3 strúčiky cesnaku,toto všetko dobre vymiešame a dáme do cestíčka na slížiky nakrajané mäso a dobre premiešame.Necham to chvilu odstat a na rozpaleny olej s lyžicou davam kôpky,ktoré upravim na placičky.Je dobré si to pripravit večer a na obed je to potom rychlovka...:-)k tomu šalat a hranolky alebo zemiaky

Diskusia k receptu

vanilka111
presne toto pripravujem zo sójových rezancov,a pridávam tam aj aj cibuľku nakrájanú na polmesiačiky,je v tom veľmi chutná .-) dochucujem horčicou,kečupom a trochu solamylu na zahustenie,potom držia placky pekne spolu ako rezne,skús to niekedy aj takto,vhodná príloha je dusená tarhoňa :-)
mata3636
@vanilka111 - presne aj ja tak robím, len cibuľku najskôr podusím a potom primiešam k ostatnému. a k tomu zemiaková kaša a cvikla, no mňam! aj z kuracieho mäsa robím. niekto dáva aj lečo, ale to ja nemusím, bolí ma potom žlčník :(
vanilka111
bože,slinky sa mi zbiehajú,ale už sa rozmrazuje kapor. bude zajtra zmeškaný vianočný :-)) ,ale v týždni bude veru toto!! :-)

dogagador
zaujimavy recept, som nikdy nerobila zemiakove masove placky. podla mna by k tomu mal stacit salat, kedze maso je v zemiakovej placke, nie?
dogagador
ups, prave som si uvedomila, ze som citala recept na zemiakovu placku a tak som si nejak spojila citanie 2 receptov do jedneho....pardon, nie je to maso v zemiakovej placke ;-)))
anina1952
Poznámka :500g mäsa, 4 vajcia,4 PLhladkej múky, sol,korenie, vegeta a koreniny, 1 cesnak
Všetko dobre vymiešame a dáme do cestíčka na rezance nakrájané mäso a dobre premiešame.Necham to chvíľu odstáť a na rozpálený olej s lyžicou dávam kôpky, ktoré upravím na placičky.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia