Záhradnícke bravčové stehno

peter64 - fotkapeter64, 14. septembra 2011

tento od brata

Suroviny

500-1000 g
30 g
30 g
40 g varená
40 g varený
100 g
2 ks
30 g




Postup

  1. 1

    Do bravčového mäsa (stehna) urobíme kapsu,ktorú naplníme plnkou a špardlom zatvoríme alebo niťou zašieme.Plnka-uvedené suroviny (zeleninu) spojíme vajíčkom.Mäso opečieme na rozpálenom oleji.Mäso vyberieme,pridáme pokrájanú cibuľku,ktorú popražíme a podlejeme vodou,osolíme,pridáme mäso a obvaríme do mäkka.Mäkké mäso vyberieme,šťavu vydusíme na tuk,zaprášime múkou a zalejeme vodou.Povaríme,precedíme,nakoniec môžeme šťavu zjemniť maslom.Príloha-zemiaková kaša.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia